Feyenoord Kersttrui én gratis kerstsokken

FRFC1908 en Feyenoord Kersttruien gaan sinds een paar jaar hand in hand met elkaar! Dit jaar hebben wij niet één, niet twee, niet drie, maar VIER kersttruien voor jullie in de shop! Ook hebben we dit jaar voor het eerst kersttruien voor onze allerkleinste kameraadjes! Verzeker jezelf snel van zo’n kicke Feyenoord Kersttrui, want de pre-order loopt t/m 15 oktober! We zullen uiteraard een aantal truien extra bestellen voor na de pre-order, maar dan geldt wel OP = OP!  

FEYENOORD KERSTTRUI – KLASSIEK

Ok, laten we maar gelijk nog eenmaal het boetekleed aantrekken. Vorig jaar had deze trui door een productiefout het lichaam van Liam Kelly en de armen van Leroy Fer.

Maarrrr, wij zijn terug. Met een betere pasvorm, betere uitvoering, kortom een betere trui! De geüpgrade klassieke kersttrui. Met fakkels, biertjes, knuppels en nog veel meer. Ook bij de klassieke trui een gratis paar klassieke kerstsokken (t.w.v. €6,95) cadeau!

FRFC1908 - Feyenoord Kersttrui - Klassiek ontwerp
FRFC1908 - Feyenoord Kersttrui - Jingle Rel

FEYENOORD KERSTTRUI – JINGLE REL

Jingle rel, jingle rel, rellen all the way!!

De rellende kerstman heeft dit jaar het voorplein gevonden en trekt er met knuppel en rode rookbom op uit om iedereen te terroriseren die niks met Feyenoord heeft. Sluit je snel aan bij het rebellen leger met deze kersttrui! En voor een ieder die z’n stoute schoenen aan wil trekken, zit er bij de kersttrui een gratis paar foute kerstsokken (t.w.v. €6,95) !

FEYENOORD KERSTTRUI – DE KUIP

Het is eerste kerstavond en kerstman vliegt met zijn rendieren over het mooiste stadion van Nederland. Want al heeft die het nog zo druk, een uitzicht als dit wil je niet overslaan. Deze trui is ondertussen een waar icoon binnen onze collectie. Door meerdere voetbal websites uitgeroepen tot mooiste foute kersttrui van de afgelopen jaren. En zelfs het ontwerpteam van Feyenoord heeft zich laten inspireren door deze mooie trui. Dit jaar in een lichtgrijze uitvoering. Ook bij de Kuip trui een gratis paar kerstsokken (t.w.v. €6,95) cadeau!

FRFC1908 - Feyenoord Kersttrui - Stadion Feijenoord (De Kuip)
FRFC1908 - Feyenoord Kersttrui Kids - Jingle Rel

FEYENOORD KERSTTRUI – KIDS

Hij is klein en ontzettend irritant. Nee, wij hebben het niet over een speler of onze huisjurist, maar over de andere nieuwkomer dit jaar. Samen met de rellende kerstman terroriseren ze erop los. Het is de terror-kerstelf. Voor onze nieuwe generatie vervelia’s van 3 tot 14 jaar. Naast de kersttrui krijgt deze nieuwe generatie een gratis exclusieve kerstsjaal (t.w.v. €12,00) cadeau!

Bekerfinale Pre-Party, Flyer

Zondag 22 april: PRE-PARTY!!

Zondag 22 april is het zover. Dé bekerfinale der bekerfinales. 100 jaar KNVB Beker en dus een gouden cup. Qua prestige eenmalig net zo belangrijk als die andere! Die gouden cup MOET in Rotterdam blijven en dus pakt FRFC1908 op de finaledag groots uit!

Vanaf +/- 12:00 uur draait DJ Hardbloxx op Varkenoord samen met Virusbeats een flink aantal uurtjes lekkere plaatjes om de sfeer tijdens de PMDS flink te verhogen! Vanaf +/- 16:15 zetten we het PMDS feestje voort in het stadion achter de gele zijde, waar dankzij de inspanningen van SLO’s / fancoaches van Feyenoord, met FSV De Feijenoorder & FRFC1908 een pre party gehouden gaat worden. Met optredens van o.a. Royston Drenthe, Lost Rebels, Bizzy Blaze en Seaneman belooft het een tof feest te worden. Zowel op Varkenoord als in het stadion wordt rond de finale echt bier geschonken. Laat je sixpack en glaswerk dus thuis! We zien je zondag @ Varkenoord en daarna achter de gele zijde !!!

Finale oho!!!

 

7 | Roya2Faces – No Mercy | Prod. Virusbeats

Goldenboy Royston Drenthe, van held op het veld naar held op de tribune. Royston liet in zijn eerste jaar zijn voeten spreken en kreeg heel snel een sterke band met Het Legioen. De felle back vloog langs de lijn en vocht als een leeuw. Instant-hero die inmiddels met dezelfde beleving en passie aan zijn ‘life after football’ is begonnen.

Roya2Faces is zijn naam en op een koude donkere avond knalde hij in luttele seconden deze bars op een blaadje. Wat ons betreft 100% fris en wát een toepasselijke track. Met No Mercy rekent Roya af met alle haters, neppers en oplichters in de voetballerij en knalt hij ook zijn liefde voor Feyenoord uit de speakers.

Lekkere oppepper dus richting zondag!! +++ De Kuip dat is thuisfront. 12de man in De Kuip! Staan met ze alle met hun borst vooruit!! Eén taak. Eén ziel. Laat ze beven. Wij gaan winnen!!

Nr. 7 ‘leg in ut netje’. Nog 5 dagen tot de bekerfinale!!! Die gouden bekerT blijft in Rotterdam!!! FINALE OHO! Morgenavond. 19:08. Be here!!

++++ Koop het hele album nu online in onze webshop: ++++

Productie: VirusBeats

Artiest: Roya2Faces

Video: A-Shock Productions

Creative Direction: FRFC1908

6 | Excellent ft. JR – Het is de O (FRFC1908 Remix) | Prod. Mackadena

Een naam die eigenlijk geen introductie behoeft, maar we doen het toch, want we zijn gigantisch blij én trots met een van de absolute toppers uit onze prachtige stad! Een van de beste freestyle rappers van Nederland: Excellent! Hij maakte naam in Nederland als battle-MC. In 2003 deed hij mee aan de eerste editie van de SPITT, een freestyle toernooi. Nadat de MC-battle-toernooien GDMW en SPITT waren gestopt was het lang stil in de Nederlandse battlewereld. Als voormalig battle-MC besloot Excellent in 2010 de PunchOutBattles op te richten.

Het toernooi werd binnen korte tijd een begrip en stond in 2016 negende op de lijst van wereldwijd ‘Highest Viewed Leagues’. Afgelopen zondag was de laatste Punchout battle. En vandaag als afsluiter komt Excellent daarom met zijn remix van Het is de O ft. JR vanzelfsprekend ook een echte Feyenoorder. “Sterker door Strijd dat moet je nooit vergeten! Dit is het fundament en we dragen de stenen”.

Hij gaat lekker!! Nr. 6 is hoger dan de Eiffeltoren! Nog 6 dagen tot de bekerfinale!!! Bij wie begint het al te kriebelen? Die gouden bekerT blijft in Rotterdam!!! Morgenavond. 19:08. Be here!!

++++ Koop het hele album nu online in onze webshop: ++++

Productie: MackaDena

Artiest: Excellent – ft. JR

Video: A-Shock Productions

Creative Direction: FRFC1908

5 | Monta ft. Metalz – Rotterdam Zuid | Prod. DEE

Volkslied van Zuid!

In 2016 werd Monta gekozen als muzikaal-ambassadeur van Rotterdam na het winnen van de ‘music matters’-award. In 2018 bereikt hij pas echt zijn hoogtepunt als hij zijn liefde voor Feyenoord combineert met de liefde voor Rotterdam en muziek. De uitkomst is ‘Rotterdam Zuid’ een prachtig tijdsdocument van hoe Rotterdam-Zuid er anno 2018 uit ziet. Ook al zijn de club en zuid ver uit elkaar gegroeid, de mensen op Zuid anno 2018 zijn niet anders dan de mensen op Zuid anno 1908.

In deze clip stapt ook Metalz nog even in voor een paar heerlijke bars, geboren en getogen in Rotterdam. Hart altijd voor Feyenoord geklopt en bij vele beter bekend als een van de mannen van Rotterdam Terror Corps.

Sterker door Strijd, handen uit de mouwen, recht voor z’n raap, hart op de tong. Ruwe bolsters. Het maakt niet uit waar ik ga, waar ik sta, als ik ga, kom ik altijd terug naar… Rotterdam-Zuid!!!

Kortom: Hip-Hoppa! Nr. 5 is op de metro gestapt!! Nog 7 dagen tot de bekerfinale!!! ZIN AN!!!!!! Morgen zijn we terug om 19:08 met weer een nieuwe release, stay tuned!!

++++ Koop het hele album nu online in onze webshop: ++++

Productie: DEE | https://www.instagram.com/kingyungdee/

Artiest: Monta | https://www.instagram.com/montaa010/ – ft. Metalz | https://www.instagram.com/mic_checka_metalz/

Video: A-Shock Productions

Creative Direction: FRFC1908

Speciale Dank: RTV Rijnmond (buurtbewoners keken op van politie actie) – Gemeente Rotterdam: Rotterdam Zuid – van Boerenzij naar Smelrkroes

4 | Bizzy Blaze – De Stad | Prod. Virusbeats

Bizzy is Back!

Daar istie weer!!! Net als Lost Rebels was ook de Blaze wel te porren voor een nieuwe Feyenoord-track voor het album. Mocht ook niet ontbreken natuurlijk, grauwe koppen, rauwe zielen. De vorige track van Bizzy – Rood | Wit (samenwerking met Remy Ridotto) tikt inmiddels de 100.000 views aan. Dat smaakt dus naar meer! Laat weten wat je van deze track vindt hieronder in de reacties!!

Voor De Stad zijn twee van de top Feyenoord-Graffiti spuiters benaderd om voor wat achtergrondwerk te zorgen en met succes. Speciale dank aan Tune en Sicaz die de vorige bekerfinale met Utrecht ook betrokken waren bij de Graffiti-oorlog!!

Nr. 4 staat op de muur!! 8 dagen tot de bekerfinale, maar morgen pakken we eerst Utrecht thuis!! ZIN AN!!!!!! Na de wedstrijd zijn we om 19:08 zijn we terug met Monta. Rechtstreeks uit Rotterdam Zuid! Stay Tuned!!!

++++ Koop het hele album nu online in onze webshop: ++++

Productie: Virus Beats | http://www.virusbeats.nl/

Artiest: Bizzy Blaze | https://www.instagram.com/bizzy_blaze/

Video: A-Shock Productions

Creative Direction: FRFC1908

Speciale Dank: Tune, Sicaz, DJ Dirty Banks en de Boys van de Ferro Dome

3 | Huck Vinn & KD – Clubkleuren | Prod. Don-P

OG’s uit Vlissingen voor de meeste beter bekend als 0118-vier

Speciaal voor deze serie hebben Huck Vinn & KD voor het eerst in hun muzikale loopbaan de pen gegrepen en geschreven voor hun club, onze club, jouw club: Feyenoord uit Rotterdam. Het geheel is een onwijs vette tune met lekkere bars waar elke Feyenoorder die van wat verder komt zich in zal kunnen vinden. Elke veertien dagen onderweg van huis. Matchday thuis. Clubkleuren. Rood/Wit. Rood/Wit. Rood/Wit!!!

Nr. 3 is onderweg met de partybus. 9 dagen tot de bekerfinale!! ZIN AN!!!!!! Tot morgen Feyenoord-gekken!!

++++ Koop het hele album nu online in onze webshop: ++++

Productie: Don-P

Artiest: Huck Vinn & KD https://www.instagram.com/huckvinnsta/https://soundcloud.com/vinnie-de-boef

Recording & Mastering: Spatially Audi

Video: A-Shock Productions

Creative Direction: FRFC1908

2 | Lost Rebels – Wij zijn Rotterdammers | Prod. Vinylpads

Ze zijn terug!!

Waarschijnlijk dé populairste Feyenoord-artiesten die ook daadwerkelijk voet kregen aan de grond bij de club zelf. Hun vorige track in samenwerking met FRFC ‘Ken je dat niet horen dan?!’ is meer dan een half miljoen keer bekeken op YouTube, elke thuiswedstrijd meermaals in De Kuip te horen en het ultieme voor de Rebels was waarschijnlijk wel het moment waarop Dirk Kuyt afgelopen jaar met de schaal het bordes op kwam onder de klanken van Lost Rebels.

Kortom: Heerlijk nummertje dat een perfecte opvolging verdiende en deze track hebben ze het wat ons betreft weer geflikt! Laat weten wat je ervan denkt in de reacties onder de video.

Nr. 2 is los. Nog maar 10 dagen tot de bekerfinale!! ZIN AN!!!

++++ Koop het hele album nu online in onze webshop: ++++

 Productie: Vinylpads

Artiest: Lost Rebels

Video: A-Shock Productions

Creative Direction: FRFC1908

Speciale dank: Sportclub Feyenoord 1 (KAMPIOENUH!) & Fam. Dissel

1 | Seaneman – Groeten uit Rotterdam!

Kick-Off!! We trappen de Road to the Final af met Seaneman voor de meeste bekend als Ritch van Ink-Music (check link hieronder, aanraderT!) die als creatieve Feyenoorder jaren terug een tweetal Feyenoord-hits scoorde. Speciaal voor de bekerfinale kroop hij weer in de pen en knalde er wat lyrics uit achter de microfoon.

Seaneman – Groeten uit Rotterdam is niet alleen een ode aan de ‘geen woorden maar daden’ mentaliteit van het fanatiekste deel van de Feyenoord-aanhang, het is ook dubbel toegeschreven naar de Rotterdamse Kickbox kampioen Luis Tavares die in deze clip met zijn Rotterdamse kolenschoppen meermaals de camera tikt.

Heerlijke aftrap van een heerlijke 12 daagse. Zin an!!!

++++ Koop het hele album nu online in onze webshop: ++++

Productie: Ink Music

Artiest: Seaneman / Ritchie Ink

Video: A-Shock Productions

Creative Direction: FRFC1908

Speciale dank: Luis Tavares, Luc Smits, Warrior Strength & Conditioning

FRFC Records Nr. 1: Road to the Final!

Zondag 22 april is het zover. Wéér een finaledag. Het derde seizoen op rij, maakt Feyenoord kans op de vierde prijs op rij. Een unieke periode, een mooie tijd dus om vette dingen te doen!! Rotterdam staat namelijk fier achter Feyenoord. Reden voor ons om de topnotch uit Rotterdam en de Feyenoord-achterban bij elkaar te brengen voor een uniek project. Vanaf woensdag 11 april tot aan de bekerfinale 22 april brengen we elke dag een nieuwe track uit. De passie voor Feyenoord, de kracht van Rotterdam, De Kuip, Het Legioen. Alles komt aan bod.

We zijn onwijs trots op het eindresultaat. Voor ieder wat wils. 12 tracks voor de 12e man. Op naar de bekerfinale!! ZIN AN!!!!

Speciale dank gaat uit naar;

Le Seton
Seaneman
Roya2Faces
Lost Rebels
Huck Vinn & KD
Bizzy Blaze
Monta
Excellent
Berry
Steff
DJ Hardbloxx

En niet te vergeten speciale melding voor A-shock Productions voor het maken van bijna al onze video’s! ❤

2 december op Varkenoord! Schoentje zetten!!

Op zaterdag 2 december werd Varkenoord voor de wedstrijd Feyenoord – Vitesse opgeleukt door de PyroPiet en de BierPiet die voor de gelegenheid 50 kilo aan pepernoten hadden meegenomen uit de pepernoten fabriek. Het heerlijk avondje kwam dus vroeg dit jaar en als klap op de vuurpijl won Feyenoord ook nog eens in eigen Kuip. Kortom: Alleen maar lachende gezichten in Rotterdam.

Fijne pakjesavond allemaal!!

Add to cart