Een naam die eigenlijk geen introductie behoeft, maar we doen het toch, want we zijn gigantisch blij én trots met een van de absolute toppers uit onze prachtige stad! Een van de beste freestyle rappers van Nederland: Excellent! Hij maakte naam in Nederland als battle-MC. In 2003 deed hij mee aan de eerste editie van de SPITT, een freestyle toernooi. Nadat de MC-battle-toernooien GDMW en SPITT waren gestopt was het lang stil in de Nederlandse battlewereld. Als voormalig battle-MC besloot Excellent in 2010 de PunchOutBattles op te richten.

Het toernooi werd binnen korte tijd een begrip en stond in 2016 negende op de lijst van wereldwijd ‘Highest Viewed Leagues’. Afgelopen zondag was de laatste Punchout battle. En vandaag als afsluiter komt Excellent daarom met zijn remix van Het is de O ft. JR vanzelfsprekend ook een echte Feyenoorder. “Sterker door Strijd dat moet je nooit vergeten! Dit is het fundament en we dragen de stenen”.

Hij gaat lekker!! Nr. 6 is hoger dan de Eiffeltoren! Nog 6 dagen tot de bekerfinale!!! Bij wie begint het al te kriebelen? Die gouden bekerT blijft in Rotterdam!!! Morgenavond. 19:08. Be here!!

++++ Koop het hele album nu online in onze webshop: ++++

Productie: MackaDena

Artiest: Excellent – ft. JR

Video: A-Shock Productions

Creative Direction: FRFC1908

Add to cart