2,00

Liefdevol stickertje. Plakt lekker.

Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Feyenoord stickers waren misschien wel een van de eerste dingen die we lieten maken. Back in the day toen stickers nog niet zo heel gewoon waren. Deze set I love De Kuip Stickers is een eigen creatie van een van onze designers. Omdat wij vinden dat De Kuip iets magisch is, waar je met je poten vanaf blijft. De stickers zijn A7 formaat en extra zware kwaliteit!

Onze stickers zijn gemaakt met een plastic-vinyl coating met daaronder een zeefdruk print: wind, water en zon bestendig! Onze stickers blijven na het plakken dus jarenlang prachtig mooi! Het enige nadeel dat eraan kleeft (woordgrap) is dat de stickers relatief eenvoudig te verwijderen zijn (als ze net zijn geplakt). Voor een goede plakker is dat geen obstakel!

Vind je deze stickers toch niet helemaal mooi? Wij hebben nog veeeeel meer stickers. Klik hier!

Specificatie van de I Love De Kuip Stickers

  • A7 formaat (7,4 cm * 10,5 cm)
  • Hoogwaardige zware kwaliteit sticker
  • Wind en watervast

Al onze stickers zijn bedoeld voor privé doeleinden. En zijn niet bedoeld voor de openbare ruimte. FRFC1908 draagt geen verantwoordelijkheid voor wat haar supporters doen met de stickers. FRFC1908 draagt geen verantwoordelijkheid en/of aansprakelijkheid voor stickers die toch daar worden geplakt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.