49,95

Ok, laten we maar gelijk nog eenmaal het boetekleed aantrekken. Vorig jaar had deze trui door een productiefout het lichaam van Liam Kelly en de armen van Leroy Fer.

Maarrrr, wij zijn terug. Met een betere pasvorm, betere uitvoering, kortom een betere trui! De geüpgrade klassieke kersttrui. Met fakkels, biertjes, knuppels en nog veel meer. Ook bij de klassieke trui een gratis paar klassieke kerstsokken (t.w.v. €6,95) cadeau!

Let op! De trui valt klein! Bekijk de maattabel

SKU: Niet beschikbaar Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Oké, laten we nog maar eenmaal het boetekleed aantrekken. Vorig jaar had deze Feyenoord Kersttrui door een productiefout de pasvorm van het lichaam van Liam Kelly en de armen van Leroy Fer. Daar was helaas weinig vraag naar, wat er uiteindelijk voor zorgde dat we de trui vorig jaar niet hebben verkocht.

Maarrrr, hij is terug! Met een betere pasvorm, betere uitvoering, kortom een betere trui! De geüpgrade klassieke kersttrui. Met fakkels, biertjes, knuppels en nog veel meer. Ook bij de klassieke trui een gratis paar klassieke kerstsokken (t.w.v. €6,95) cadeau!

Deze klassieke Feyenoord Kersttrui is samen met De Kuip trui. Die trui werd zelfs door meerdere voetbal websites uitgeroepen tot mooiste foute kersttrui van de afgelopen jaren.

De maattabel van deze Feyenoord Kersttrui:

XS S M L XL 2XL 3XL 4XL 5XL
X 65 67 67 69 71 72 73 76 78
Y 47 49 51 53 55 57 59 61 63
Z 79 80 81 82 83 84 85 86 87

In alle gevallen is de leverdatum in de 2e week van december. Direct na Sinterklaas. Je hebt je Feyenoord Kersttrui dus ruim op tijd voor het kerst diner met je schoonfamilie binnen!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.