59,95

Jingle rel, jingle rel, rellen all the way!!

De rellende kerstman heeft dit jaar het voorplein gevonden en trekt er met knuppel en rode rookbom op uit om iedereen te terroriseren die niks met Feyenoord heeft. Sluit je snel aan bij het rebellen leger met deze kersttrui! En voor een ieder die z’n stoute schoenen aan wil trekken, zit er bij de kersttrui een gratis paar foute kerstsokken (t.w.v. €6,95) !

Voor de maattabel scroll naar beneden op deze pagina!

Dit is een pre-order! De leverdatum zal zijn in de 2e week van december, direct na Sinterklaas

Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Jingle rel, jingle rel, rellen all the way!!

De rellende kerstman heeft dit jaar het voorplein gevonden en trekt er met knuppel en rode rookbom op uit om iedereen te terroriseren die niks met Feyenoord heeft. Sluit je snel aan bij het rebellen leger met deze Feyenoord kersttrui! En voor een ieder die z’n stoute schoenen aan wil trekken, zit er bij de kersttrui een gratis paar foute kerstsokken (t.w.v. €6,95) !

De Jingle Rel kersttrui is nieuw in ons assortiment en een vervolg op De Kuip trui die al jaren populair is onder Feyenoorders. Hij werd zelfs door meerdere voetbal websites uitgeroepen tot mooiste foute kersttrui van de afgelopen jaren.

De maattabel van deze Feyenoord Kersttrui:

XS S M L XL 2XL 3XL 4XL 5XL
X 65 67 67 69 71 72 73 76 78
Y 47 49 51 53 55 57 59 61 63
Z 79 80 81 82 83 84 85 86 87

In alle gevallen is de leverdatum in de 2e week van december. Direct na Sinterklaas. Je hebt je Feyenoord Kersttrui dus ruim op tijd voor het kerst diner met je schoonfamilie binnen!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Feyenoord Kersttrui – Jingle Rel (Donkerblauw)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *