Volkslied van Zuid!

In 2016 werd Monta gekozen als muzikaal-ambassadeur van Rotterdam na het winnen van de ‘music matters’-award. In 2018 bereikt hij pas echt zijn hoogtepunt als hij zijn liefde voor Feyenoord combineert met de liefde voor Rotterdam en muziek. De uitkomst is ‘Rotterdam Zuid’ een prachtig tijdsdocument van hoe Rotterdam-Zuid er anno 2018 uit ziet. Ook al zijn de club en zuid ver uit elkaar gegroeid, de mensen op Zuid anno 2018 zijn niet anders dan de mensen op Zuid anno 1908.

In deze clip stapt ook Metalz nog even in voor een paar heerlijke bars, geboren en getogen in Rotterdam. Hart altijd voor Feyenoord geklopt en bij vele beter bekend als een van de mannen van Rotterdam Terror Corps.

Sterker door Strijd, handen uit de mouwen, recht voor z’n raap, hart op de tong. Ruwe bolsters. Het maakt niet uit waar ik ga, waar ik sta, als ik ga, kom ik altijd terug naar… Rotterdam-Zuid!!!

Kortom: Hip-Hoppa! Nr. 5 is op de metro gestapt!! Nog 7 dagen tot de bekerfinale!!! ZIN AN!!!!!! Morgen zijn we terug om 19:08 met weer een nieuwe release, stay tuned!!

++++ Koop het hele album nu online in onze webshop: ++++

Productie: DEE | https://www.instagram.com/kingyungdee/

Artiest: Monta | https://www.instagram.com/montaa010/ – ft. Metalz | https://www.instagram.com/mic_checka_metalz/

Video: A-Shock Productions

Creative Direction: FRFC1908

Speciale Dank: RTV Rijnmond (buurtbewoners keken op van politie actie) – Gemeente Rotterdam: Rotterdam Zuid – van Boerenzij naar Smelrkroes

Add to cart