(2 klantbeoordelingen)

 2,00

Deze set Feyenoord Jack Daniels Stickers is een eigen creatie van een van onze designers en eerder uitgegeven als een van onze topshirts. De stickers zijn A7 formaat en extra zware kwaliteit!

Uitverkocht

Zet jezelf op de wachtlijst om een email te krijgen zodra dit product op voorraad is

Categorieën: ,

Beschrijving

Feyenoord stickers waren misschien wel een van de eerste dingen die we lieten maken. Back in the day toen stickers nog niet zo heel gewoon waren. Tegenwoordig krijg je bij elke bestelling automatisch één of meerdere stickers, maar je kunt ze natuurlijk ook kopen in setjes van 12 om je stickerhonger te stillen. Deze set Feyenoord Jack Daniels Stickers is een eigen creatie van een van onze designers en eerder uitgegeven als een van onze topshirts. De stickers zijn A7 formaat en extra zware kwaliteit!

Onze stickers zijn gemaakt met een plastic-vinyl coating met daaronder een zeefdruk print: wind, water en zon bestendig! Onze stickers blijven na het plakken dus jarenlang prachtig mooi! Het enige nadeel dat eraan kleeft (woordgrap) is dat de stickers relatief eenvoudig te verwijderen zijn (als ze net zijn geplakt). Voor een goede plakker is dat geen obstakel, wij plakken waar niemand bij kan!

Specificatie van de Feyenoord Jack Daniels Stickers

 • A7 formaat (7,4 cm * 10,5 cm)
 • Hoogwaardige zware kwaliteit sticker
 • Wind en watervast

Al onze stickers zijn bedoeld voor privé doeleinden. En zijn niet bedoeld voor de openbare ruimte. FRFC1908 draagt geen verantwoordelijkheid voor wat haar supporters doen met de stickers. FRFC1908 draagt geen verantwoordelijkheid en/of aansprakelijkheid voor stickers die toch daar worden geplakt.

2 beoordelingen voor Feyenoord Jack Daniels Stickers (set van 12)

 1. Schuit (geverifieerde eigenaar)

  Mooie kwalitatief goede stickers, alleen jammer dat er geen flessies bij zaten 😉
  Nee, tevreden klant!

 2. Niels (geverifieerde eigenaar)

  Zojuist het pakketje mogen ontvangen. Zaten 4 extra stickers in en een polsbandje. Ik ga vaker wat bestellen! Top luitjes bedankt!!

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…