(3 klantbeoordelingen)

 2,00

Uitsluitend toegang voor Feyenoorders – Deursticker. Wat moet je er nog meer over zeggen? Kopen is plakken op een plek bij de voordeur!!

Categorieën: ,

Beschrijving

Deze exclusieve grote “Uitsluitend toegang voor Feyenoorders” sticker koop je natuurlijk alleen bij ons! Super vette sticker natuurlijk om op je deur te plakken, op je poort of op een andere plek waar je alleen maar Feyenoorders binnen wil laten! Het kan maar duidelijk zijn: Hier zijn uitsluitend Feyenoorders welkom. Want Feyenoorders houden van gezellige mensen en die gezellige mensen zijn natuurlijk ook allemaal voor Feyenoord. Hand in Hand, Kameraden!

Onze stickers zijn gemaakt met een plastic-vinyl coating met daaronder een zeefdruk print: wind, water en zon bestendig! Onze stickers blijven na het plakken dus jarenlang prachtig mooi! Het enige nadeel dat eraan kleeft (woordgrap) is dat de stickers relatief eenvoudig te verwijderen zijn (als ze net zijn geplakt). Voor een goede plakker is dat geen obstakel!

Uitsluitend Toegang voor Feyenoorders – Deursticker

 • Zwart met witte print
 • Gemaakt van vinyl met digitale print
 • Wind/water bestendig en afhankelijk van de plek waar geplakt; voor enkele jaren ook zon-bestendig!
 •  9,5cm bij 21cm

Al onze stickers zijn bedoeld voor privé doeleinden. En zijn niet bedoeld voor de openbare ruimte. FRFC1908 draagt geen verantwoordelijkheid voor wat haar supporters doen met de stickers. FRFC1908 draagt geen verantwoordelijkheid en/of aansprakelijkheid voor stickers die toch daar worden geplakt.

3 beoordelingen voor Uitsluitend Toegang voor Feyenoorders – Deursticker

 1. Jim Jongen (geverifieerde eigenaar)

  Mooie sticker mannen!

 2. Erwin

  Super mooie sticker heb hem in het groot en klein en mooi strak zwart

 3. Vincent Etten

  Dit is de mooiste sticker in jullie collectie. Graag wou ik weten wanneer deze weer in de verkoop gaat. Ik zou graag deze sticker (meer stickers) willen zodat mensen weten dat hier alleen Feyenoorders aanwezig zijn in mijn stekkie. Zouden jullie mij een mail kunnen sturen over wanneer deze sticker weer beschikbaar is? Wij horen graag van jullie.

  Rood witte groeten Vincent Etten & Appie Kuipers

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…