(1 klantbeoordeling)

 2,00

Deze set FRFC1908 Bulldog Suppoost Stickers is een eigen creatie van een van onze designers. De kenmerkende ‘STADION’ pet die suppoosten in De Kuip vroeger droegen heeft symbool gestaan voor dit ontwerp.

Categorieën: ,

Beschrijving

FRFC1908 Bulldog Suppoost Stickers!

Stickers waren misschien wel een van de eerste dingen die we lieten maken. Back in the day toen stickers nog niet zo heel gewoon waren. Deze set FRFC1908 Bulldog Suppoost Stickers is een eigen creatie van een van onze designers. De kenmerkende ‘STADION’ pet die suppoosten vroeger droegen hebben wij nieuw leven ingeblazen. De stickers zijn A7 formaat en extra zware kwaliteit!

Onze stickers zijn gemaakt met een plastic-vinyl coating met daaronder een zeefdruk print: wind, water en zon bestendig! Onze stickers blijven na het plakken dus jarenlang prachtig mooi! Het enige nadeel dat eraan kleeft (woordgrap) is dat de stickers relatief eenvoudig te verwijderen zijn (als ze net zijn geplakt). Voor een goede plakker is dat geen obstakel!

Zijn deze stickers toch niet helemaal wat je zoekt? Wij hebben nog veel meer stickers in ons assortiment. Klik hier.

Specificatie van de Stickers

  • A7 formaat (7,4 cm * 10,5 cm)
  • Hoogwaardige zware kwaliteit sticker
  • Wind en watervast

Al onze stickers zijn bedoeld voor privé doeleinden. En zijn niet bedoeld voor de openbare ruimte. FRFC1908 draagt geen verantwoordelijkheid voor wat haar supporters doen met de stickers. FRFC1908 draagt geen verantwoordelijkheid en/of aansprakelijkheid voor stickers die toch daar worden geplakt.

1 beoordeling voor Bulldog Suppoost Stickers (set van 12)

  1. gebrpot (geverifieerde eigenaar)

    Everywhere we go, we always take the stickers with us.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…