(1 klantbeoordeling)

 2,00

Deze set FRFC1908 Bulldog Suppoost Stickers is een eigen creatie van een van onze designers. De kenmerkende ‘STADION’ pet die suppoosten in De Kuip vroeger droegen heeft symbool gestaan voor dit ontwerp.

Categorieën: ,

Beschrijving

Stickers waren misschien wel een van de eerste dingen die we lieten maken. Back in the day toen stickers nog niet zo heel gewoon waren. Tegenwoordig krijg je bij elke bestelling automatisch één of meerdere stickers, maar je kunt ze natuurlijk ook kopen in setjes van 12 om je stickerhonger te stillen. Deze set FRFC1908 Bulldog Suppoost Stickers is een eigen creatie van een van onze designers. De kenmerkende ‘STADION’ pet die suppoosten vroeger droegen hebben wij nieuw leven ingeblazen. De stickers zijn A7 formaat en extra zware kwaliteit!

Onze stickers zijn gemaakt met een plastic-vinyl coating met daaronder een zeefdruk print: wind, water en zon bestendig! Onze stickers blijven na het plakken dus jarenlang prachtig mooi! Het enige nadeel dat eraan kleeft (woordgrap) is dat de stickers relatief eenvoudig te verwijderen zijn (als ze net zijn geplakt). Voor een goede plakker is dat geen obstakel, wij plakken waar niemand bij kan!

Specificatie van de FRFC1908 Bulldog Suppoost Stickers

  • A7 formaat (7,4 cm * 10,5 cm)
  • Hoogwaardige zware kwaliteit sticker
  • Wind en watervast

1 beoordeling voor Bulldog Suppoost Stickers (set van 12)

  1. gebrpot (geverifieerde eigenaar)

    Everywhere we go, we always take the stickers with us.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…