(4 klantbeoordelingen)

 2,00

Stickers waren misschien wel een van de eerste dingen die we lang geleden lieten maken. Back in the day toen stickers nog niet zo heel gewoon waren. Deze bekende “We Are The Boys From Rotterdam” Feyenoord Bulldog Stickers is een van de eerste stickers die wij ooit hebben laten maken en nog altijd populair!

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

We Are The Boys… – Stickers!

Stickers waren misschien wel een van de eerste dingen die we lang geleden lieten maken. Back in the day toen stickers nog niet zo heel gewoon waren. Deze bekende “We Are The Boys From Rotterdam” Feyenoord Bulldog Stickers is een van de eerste stickers die wij ooit hebben laten maken en nog altijd populair! Speciaal voor de mensen die FRFC vanaf dag één volgen… al bijna tien jaar!! Plak die plakker en stuur ons een foto op via Twitter en we RT’en hem!

Onze stickers zijn gemaakt met een plastic-vinyl coating met daaronder een zeefdruk print: wind, water en zon bestendig! Onze stickers blijven na het plakken dus jarenlang prachtig mooi! Het enige nadeel dat eraan kleeft (woordgrap) is dat de stickers relatief eenvoudig te verwijderen zijn (als ze net zijn geplakt). Voor een goede plakker is dat geen obstakel!

Zijn deze stickers toch niet helemaal wat je zoekt? Wij hebben nog een veel groter assortiment van stickers. Klik hier.

Specificatie van de Feyenoord Bulldog Stickers

 • A7 formaat (7,4 cm * 10,5 cm)
 • Hoogwaardige zware kwaliteit sticker
 • Wind en watervast

Al onze stickers zijn bedoeld voor privé doeleinden. En zijn niet bedoeld voor de openbare ruimte. FRFC1908 draagt geen verantwoordelijkheid voor wat haar supporters doen met de stickers. FRFC1908 draagt geen verantwoordelijkheid en/of aansprakelijkheid voor stickers die toch daar worden geplakt.

4 beoordelingen voor We Are The Boys… – Stickers (12 stuks)

 1. gebrpot (geverifieerde eigenaar)

  Ze sieren Kenilworth Road Stadium. (En de treinen van en naar) Luton Town FC. Rotterdam Hatters.

 2. Kevin (geverifieerde eigenaar)

  Gwn super

 3. Jaydion

  Deze zag ik in Camp Nou!

 4. yuri

  Deze zijn echt cool!!!

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.