(4 klantbeoordelingen)

 2,00

Stickers waren misschien wel een van de eerste dingen die we lang geleden lieten maken. Back in the day toen stickers nog niet zo heel gewoon waren. Tegenwoordig krijg je bij elke bestelling automatisch één of meerdere stickers, maar je kunt ze natuurlijk ook kopen in setjes van 12 om je stickerhonger te stillen. Deze bekende “We Are The Boys From Rotterdam” Feyenoord Bulldog Stickers is een van de eerste stickers die wij ooit hebben laten maken en nog altijd popu

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Stickers waren misschien wel een van de eerste dingen die we lang geleden lieten maken. Back in the day toen stickers nog niet zo heel gewoon waren. Tegenwoordig krijg je bij elke bestelling automatisch één of meerdere stickers, maar je kunt ze natuurlijk ook kopen in setjes van 12 om je stickerhonger te stillen. Deze bekende “We Are The Boys From Rotterdam” Feyenoord Bulldog Stickers is een van de eerste stickers die wij ooit hebben laten maken en nog altijd populair! Speciaal voor de mensen die FRFC vanaf dag één volgen… al bijna tien jaar!! Plak die plakker en stuur ons een foto op via Twitter en we RT’en hem!

Onze stickers zijn gemaakt met een plastic-vinyl coating met daaronder een zeefdruk print: wind, water en zon bestendig! Onze stickers blijven na het plakken dus jarenlang prachtig mooi! Het enige nadeel dat eraan kleeft (woordgrap) is dat de stickers relatief eenvoudig te verwijderen zijn (als ze net zijn geplakt). Voor een goede plakker is dat geen obstakel, wij plakken waar niemand bij kan!

Specificatie van de Feyenoord Bulldog Stickers

 • A7 formaat (7,4 cm * 10,5 cm)
 • Hoogwaardige zware kwaliteit sticker
 • Wind en watervast

4 beoordelingen voor We Are The Boys… – Stickers (12 stuks)

 1. gebrpot (geverifieerde eigenaar)

  Ze sieren Kenilworth Road Stadium. (En de treinen van en naar) Luton Town FC. Rotterdam Hatters.

 2. Kevin (geverifieerde eigenaar)

  Gwn super

 3. Jaydion

  Deze zag ik in Camp Nou!

 4. yuri

  Deze zijn echt cool!!!

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.