(1 klantbeoordeling)

 2,00

Deze set Vatos Locos Stickers is gebaseerd op een spin-off die we maakten op basis van onze populaire SouthSide shirts! De stickers zijn A7 formaat en extra zware kwaliteit!

Uitverkocht

Zet jezelf op de wachtlijst om een email te krijgen zodra dit product op voorraad is

Categorieën: ,

Beschrijving

Vatos Locos Stickers!

Stickers waren misschien wel een van de eerste dingen die we lieten maken. Back in the day toen stickers nog niet zo heel gewoon waren. Jaja eerst kenden niemand ze haha. Deze set Vatos Locos Stickers is gebaseerd op een spin-off die we maakten op basis van onze populaire SouthSide shirts! De stickers zijn A7 formaat en extra zware kwaliteit!

Onze stickers zijn gemaakt met een plastic-vinyl coating met daaronder een zeefdruk print: wind, water en zon bestendig! Onze stickers blijven na het plakken dus jarenlang prachtig mooi! Het enige nadeel dat eraan kleeft (woordgrap) is dat de stickers relatief eenvoudig te verwijderen zijn (als ze net zijn geplakt). Voor een goede plakker is dat geen obstakel!

Zijn deze stickers toch niet helemaal wat je zoekt? Wij hebben nog veel meer sticker keuzes voor je. Klik hier.

Specificatie van de Vatos Locos Stickers

  • A7 formaat (7,4 cm * 10,5 cm)
  • Hoogwaardige zware kwaliteit sticker
  • Wind en watervast

Al onze stickers zijn bedoeld voor privé doeleinden. En zijn niet bedoeld voor de openbare ruimte. FRFC1908 draagt geen verantwoordelijkheid voor wat haar supporters doen met de stickers. FRFC1908 draagt geen verantwoordelijkheid en/of aansprakelijkheid voor stickers die toch daar worden geplakt.

1 beoordeling voor Vatos Locos Stickers (12 stuks)

  1. Robert (geverifieerde eigenaar)

    Geen Woorden Maar DAden en gelijk hebben ze Toppie

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.