HomeShopAccessoiresStickersVatos Locos Stickers (12 stuks)

Vatos Locos Stickers (12 stuks)

(1 klantbeoordeling)

 2,00

Deze set Vatos Locos Stickers is gebaseerd op een spin-off die we maakten op basis van onze populaire SouthSide shirts! De stickers zijn A7 formaat en extra zware kwaliteit!

Uitverkocht

Meld je aan voor de wachtlijst om een mailtje te krijgen als dit product weer terug op voorraad is

Categorieën: ,

Stickers waren misschien wel een van de eerste dingen die we lieten maken. Back in the day toen stickers nog niet zo heel gewoon waren. Tegenwoordig krijg je bij elke bestelling automatisch één of meerdere stickers, maar je kunt ze natuurlijk ook kopen in setjes van 12 om je stickerhonger te stillen. Deze set Vatos Locos Stickers is gebaseerd op een spin-off die we maakten op basis van onze populaire SouthSide shirts! De stickers zijn A7 formaat en extra zware kwaliteit!

Onze stickers zijn gemaakt met een plastic-vinyl coating met daaronder een zeefdruk print: wind, water en zon bestendig! Onze stickers blijven na het plakken dus jarenlang prachtig mooi! Het enige nadeel dat eraan kleeft (woordgrap) is dat de stickers relatief eenvoudig te verwijderen zijn (als ze net zijn geplakt). Voor een goede plakker is dat geen obstakel, wij plakken waar niemand bij kan!

Specificatie van de Vatos Locos Stickers

  • A7 formaat (7,4 cm * 10,5 cm)
  • Hoogwaardige zware kwaliteit sticker
  • Wind en watervast

1 beoordeling voor Vatos Locos Stickers (12 stuks)

  1. Robert (geverifieerde eigenaar)

    Geen Woorden Maar DAden en gelijk hebben ze Toppie

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *