HomeShopAccessoiresStickersFeyenoord Till I Die – Stickers (12 stuks)

Feyenoord Till I Die – Stickers (12 stuks)

 2,00

Stickers waren misschien wel een van de eerste dingen die we lang geleden lieten maken. Back in the day toen stickers nog niet zo heel gewoon waren. Tegenwoordig krijg je bij elke bestelling automatisch één of meerdere stickers, maar je kunt ze natuurlijk ook kopen in setjes van 12 om je stickerhonger te stillen. Deze sticker gebaseerd op het bekende “I’m Feyenoord Till I Die” spreekkoor was enige jaren terug bij de lancering direct een hit, om die reden is hij nu vast onderdeel van onze collectie geworden!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Feyenoord Till I Die – Stickers (12 stuks)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beschrijving

Back in the day toen stickers nog niet zo heel gewoon waren was het moeilijk komen aan Feyenoord-stickers. Tegenwoordig krijg je bij elke bestelling automatisch één of meerdere stickers, maar we krijgen vaak de vraag: Meer, meer, meer! Dus besloten we setjes kwaliteits-plakkers te gaan verkopen! Deze sticker, gebaseerd op het bekende “I’m Feyenoord Till I Die” spreekkoor, was enige jaren terug bij de lancering direct een hit, om die reden is hij nu vast onderdeel van onze collectie geworden! De Feyenoord Till I Die Stickers worden natuurlijk verkocht per 12 stuks. Plak die plakker en stuur ons een foto op via Twitter en we RT’en hem!

Onze stickers zijn gemaakt met een plastic-vinyl coating met daaronder een zeefdruk print: wind, water en zon bestendig! Onze stickers blijven na het plakken dus jarenlang prachtig mooi! Het enige nadeel dat eraan kleeft (woordgrap) is dat de stickers relatief eenvoudig te verwijderen zijn (als ze net zijn geplakt). Voor een goede plakker is dat geen obstakel, wij plakken waar niemand bij kan!

Specificatie van de Feyenoord Till I Die Stickers

  • A7 formaat (7,4 cm * 10,5 cm)
  • Hoogwaardige zware kwaliteit sticker
  • Wind en watervast