(1 klantbeoordeling)

 2,00

Stickers waren misschien wel een van de eerste dingen die we lieten maken. Back in the day toen stickers nog niet zo heel gewoon waren. Deze stickers zijn gebaseerd op de casual-lijn kleding waarop een patch zit. Kruislogo op een stickerT! De stickers zijn A7 formaat en extra zware kwaliteit!

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Stickers waren misschien wel een van de eerste dingen die we lieten maken. Back in the day toen stickers nog niet zo heel gewoon waren. Deze set FRFC1908 X-Line Stickers is gebaseerd op onze populaire casual-lijn kleding waarop een patch zit. Kruislogo op een stickerT! De stickers zijn A7 formaat en extra zware kwaliteit!

Onze stickers zijn gemaakt met een plastic-vinyl coating met daaronder een zeefdruk print: wind, water en zon bestendig! Onze stickers blijven na het plakken dus jarenlang prachtig mooi! Het enige nadeel dat eraan kleeft (woordgrap) is dat de stickers relatief eenvoudig te verwijderen zijn (als ze net zijn geplakt). Voor een goede plakker is dat geen obstakel!

Specificatie van de FRFC1908 X-Line Stickers

  • A7 formaat (7,4 cm * 10,5 cm)
  • Hoogwaardige zware kwaliteit sticker
  • Wind en watervast

Al onze stickers zijn bedoeld voor privé doeleinden. En zijn niet bedoeld voor de openbare ruimte. FRFC1908 draagt geen verantwoordelijkheid voor wat haar supporters doen met de stickers. FRFC1908 draagt geen verantwoordelijkheid en/of aansprakelijkheid voor stickers die toch daar worden geplakt.

1 beoordeling voor FRFC1908 Kruislogo Stickers (12 stuks)

  1. gebrpot (geverifieerde eigenaar)

    Heerlijk om overal die stickers achter te laten.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.