(1 klantbeoordeling)

 2,00

Stickers waren misschien wel een van de eerste dingen die we lieten maken. Back in the day toen stickers nog niet zo heel gewoon waren. Tegenwoordig krijg je bij elke bestelling automatisch één of meerdere stickers, maar je kunt ze natuurlijk ook kopen in setjes van 12 om je stickerhonger te stillen. Deze stickers zijn gebaseerd op de casual-lijn kleding waarop een patch zit. Kruislogo op een stickerT! De stickers zijn A7 formaat en extra zware kwaliteit!

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Stickers waren misschien wel een van de eerste dingen die we lieten maken. Back in the day toen stickers nog niet zo heel gewoon waren. Tegenwoordig krijg je bij elke bestelling automatisch één of meerdere stickers, maar je kunt ze natuurlijk ook kopen in setjes van 12 om je stickerhonger te stillen. Deze set FRFC1908 X-Line Stickers is gebaseerd op onze populaire casual-lijn kleding waarop een patch zit. Kruislogo op een stickerT! De stickers zijn A7 formaat en extra zware kwaliteit!

Onze stickers zijn gemaakt met een plastic-vinyl coating met daaronder een zeefdruk print: wind, water en zon bestendig! Onze stickers blijven na het plakken dus jarenlang prachtig mooi! Het enige nadeel dat eraan kleeft (woordgrap) is dat de stickers relatief eenvoudig te verwijderen zijn (als ze net zijn geplakt). Voor een goede plakker is dat geen obstakel, wij plakken waar niemand bij kan!

Specificatie van de FRFC1908 X-Line Stickers

  • A7 formaat (7,4 cm * 10,5 cm)
  • Hoogwaardige zware kwaliteit sticker
  • Wind en watervast

1 beoordeling voor FRFC1908 Kruislogo Stickers (12 stuks)

  1. gebrpot (geverifieerde eigenaar)

    Heerlijk om overal die stickers achter te laten.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.