(1 klantbeoordeling)

 2,00

Deze set 19:08 isn’t just a time Stickers is gebaseerd op het persiflage shirt dat we ooit maakte op het populaire 010 isn’t just a code! De stickers zijn A7 formaat en extra zware kwaliteit!

Beschrijving

Stickers waren misschien wel een van de eerste dingen die we lieten maken. Back in the day toen stickers nog niet zo heel gewoon waren. Deze set 19:08 isn’t just a time Stickers is gebaseerd op het persiflage dat we ooit maakte op het populaire 010 isn’t just a code! De stickers zijn A7 formaat en extra zware kwaliteit!

Onze stickers zijn gemaakt met een plastic-vinyl coating met daaronder een zeefdruk print: wind, water en zon bestendig! Onze stickers blijven na het plakken dus jarenlang prachtig mooi! Het enige nadeel dat eraan kleeft (woordgrap) is dat de stickers relatief eenvoudig te verwijderen zijn (als ze net zijn geplakt). Voor een goede plakker is dat geen obstakel!

Specificatie van de 19:08 isn’t just a time Stickers

  • A7 formaat (7,4 cm * 10,5 cm)
  • Hoogwaardige zware kwaliteit sticker
  • Wind en watervast

Al onze stickers zijn bedoeld voor privé doeleinden. En zijn niet bedoeld voor de openbare ruimte. FRFC1908 draagt geen verantwoordelijkheid voor wat haar supporters doen met de stickers. FRFC1908 draagt geen verantwoordelijkheid en/of aansprakelijkheid voor stickers die toch daar worden geplakt.

1 beoordeling voor 19:08 isn’t just a time Stickers (12 stuks)

  1. Hugo (geverifieerde eigenaar)

    bedankt voor de stickers.. Zoon lief, luuk, heeft Noordwijkerhout reeds volgeplakt vanmorgen, 16 April… 🙂

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.