(1 klantbeoordeling)

 2,00

Deze set 19:08 isn’t just a time Stickers is gebaseerd op het persiflage shirt dat we ooit maakte op het populaire 010 isn’t just a code! De stickers zijn A7 formaat en extra zware kwaliteit!

Beschrijving

Stickers waren misschien wel een van de eerste dingen die we lieten maken. Back in the day toen stickers nog niet zo heel gewoon waren. Tegenwoordig krijg je bij elke bestelling automatisch één of meerdere stickers, maar je kunt ze natuurlijk ook kopen in setjes van 12 om je stickerhonger te stillen. Deze set 19:08 isn’t just a time Stickers is gebaseerd op het persiflage dat we ooit maakte op het populaire 010 isn’t just a code! De stickers zijn A7 formaat en extra zware kwaliteit!

Onze stickers zijn gemaakt met een plastic-vinyl coating met daaronder een zeefdruk print: wind, water en zon bestendig! Onze stickers blijven na het plakken dus jarenlang prachtig mooi! Het enige nadeel dat eraan kleeft (woordgrap) is dat de stickers relatief eenvoudig te verwijderen zijn (als ze net zijn geplakt). Voor een goede plakker is dat geen obstakel, wij plakken waar niemand bij kan!

Specificatie van de 19:08 isn’t just a time Stickers

  • A7 formaat (7,4 cm * 10,5 cm)
  • Hoogwaardige zware kwaliteit sticker
  • Wind en watervast

1 beoordeling voor 19:08 isn’t just a time Stickers (12 stuks)

  1. Hugo (geverifieerde eigenaar)

    bedankt voor de stickers.. Zoon lief, luuk, heeft Noordwijkerhout reeds volgeplakt vanmorgen, 16 April… 🙂

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.