12,00

Wat een lekker gratis cadeautje van FRFC! Je zit nu in een van de hoogste tranches. Dat betekent: De vetste goodies HELEMAAL GRATIS in je tassie gooien, gewoon omdat het kan. Allemaal dingen die je niet kan kopen en die je ook helemaal niet in de shop kan vinden.

Hier presenteren we je de Mini-bokshandschoentjes voor aan de spiegel in je auto, maar ze passen ook perfecte aan de mini-groene haas knuffel die we in onze shop hebben!

Op voorraad

Categorie: Tag:

Beschrijving

FRFC Goodies – Mini Bokshandschoentjes!

Wat een lekker gratis cadeautje van FRFC! Je zit nu in een van de hoogste tranches. Dat betekent: De vetste goodies HELEMAAL GRATIS in je tassie gooien, gewoon omdat het kan. Allemaal dingen die je niet kan kopen en die je ook helemaal niet in de shop kan vinden. Wie wilt dat nou niet? Gratis dingen voor jezelf of om de auto wat op te knappen haha. Want telkens naar de garage om hem op te knappen is ook weer zo wat 😉

Lekker auto rijden, en dan in de spiegel kijken want ja dat moet je vaak doen he, dat is je aangeleerd. Dan zie je zo de bokshandschoenen hangen. Wie wilt dat nou niet? Gratis auto opknap beurt hahaha. Ds bestel snel iets in onze webshop en dan krijg je deze er gratis bij. Dan kan jij deze lekker in je autotje hangen of hang hem aan je fiets, zoek het uit.

Hier presenteren we je de FRFC Goodies – Mini Bokshandschoentjes voor aan de spiegel in je auto ja in je auto, het zijn geen echte bokshandschoenen waar je iemand helemaal te tering in mept. , maar ze passen ook perfecte aan de mini-groene haas knuffel die we in onze shop hebben!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.