(2 klantbeoordelingen)

 24,95

De print is echter van zéér hoogwaardige kwaliteit, doorgedrongen tot in de vezels. Bij normaal wassen, 30 graden blijft de print jaren goed.

Uitverkocht

Zet jezelf op de wachtlijst om een email te krijgen zodra dit product op voorraad is

Beschrijving

Strandlaken – Stadswapen van Rotterdam

Op veler-veler-veler verzoek is het dan eindelijk zover: Strandlaken – Stadswapen van Rotterdam. Strandlakens van onze designafdeling! Dit onwijs gruwelijke strandlaken is uiteraard gebaseerd op het welbekende mega-doek. Het heeft lange tijd geduurd voordat we de kwaliteit van strandlakens op orde hadden. De print is echter van zéér hoogwaardige kwaliteit, doorgedrongen tot in de vezels. Bij normaal wassen, 30 graden blijft de print jaren goed.

Zie je het al voor je, 30 graden op het strand met je ouders of je maten. Ja wij zien het wel voor ons alleen ontbreekt er natuurlijk een strandlaken. En natuurlijk denken wij aan onze klanten dus ook aan jou! Bij deze hebben wij een heel gers laken voor je! Gebaseerd op het enorme megadoek. Stadswapen van Rotterdam, dan kan jij iedereen laten zien op vakantie dat jij enorm trots bent op welke club jij support. En natuurlijk een beetje trots bent op het spandoek dat naar beneden rolde haha.

Kortom: Een topper voor op het strand de komende jaren! Aardig gek!!

Tip! Nu je toch helemaal in de vakantie modus zit. Wij hebben ook super gerse zonnebrillen om al helemaal gebakken te zitten op vakantie! Voor de zonnebrillen, klik hier!

2 beoordelingen voor Strandlaken – Stadswapen van Rotterdam (170 x 80cm)

  1. Van Mullem (geverifieerde eigenaar)

    Hij is nog mooier dan op de foto! Super kwaliteit van zowel handdoek als de print!

  2. Richard Bohorquez Malengreau

    Op de dag dat we landskampioen werden gekocht, bij de kraam op Varkenoord. Heel erg tevreden mee!

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.