15,95

De Groene Haas knuffel geeft je een mascotte voor in huis. Je kan vanaf nu de kleine Feyenoord-supporter al op vroege leeftijd kennis laten maken met de enige juiste mascotte! Ook leuk voor op het dashboard van je bus of vrachtwagen, of thuis op de kast bij de televisie. De Groene Haas knuffel is waarschijnlijk de enige knuffel ter wereld dat schokkerend genoeg is om ook leuk voor volwassenen te zijn! De Groene Haas knuffel is de zoveelste toevoeging aan de lijn gruwelijke mascotte producten.

Op voorraad

Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

De Groene Haas is waarschijnlijk de meest beruchte mascotte van de wereld. Tijd dus voor een Groene Haas knuffel! Niets is voor onze haas te gek. Op 12-12-2012, de dag van Het Legioen werd hij niet voor niets gelijk gepresenteerd met een dwangbuis. Enerzijds terecht, want De Groene Haas #DHIG is de meest gestoorde mascotte van allemaal. Hij heeft het Feyenoord-virus zwaar te pakken én hij gaat hard: Intimidatie van andere mascottes, vuurwerk afsteken, bier drinken, stenen gooien, politie-agenten mishandelen.

Geschiedenis van De Groene Haas

Voor wie niet weet naar De Groene Haas vandaan komt… Hierbij een kort stukje geschiedenis. De Groene Haas stamt af van ‘de haas is groen’. Deze slogan die door fanatieke supporters werd opgezweept op socialmedia na Het Maasgebouw incident. De fanatieke supporters in een hoekje getrapt en de echte problemen bleven onbenoemd. Dat wilde zeggen: Hoogste tijd dus om tot actie over te gaan. Het codewoord ‘de haas is groen’ werd al snel degroenehaas.nl. De geestelijk vader van De Groene Haas was FRFC1908. Daarna werd vervolgens vrij snel werd duidelijk dat er iets groots stond te gebeuren: 12-12-2012. Dé fanatieke supporters vereniging van Feyenoord werd onthult. Niet langer dat half-slappe gedoe van de officiële supportersvereniging. Het ruwe randje zijn de bepalende supporters van Feyenoord met elkaar vóór Feyenoord.

Dan nu terug naar het product: De Groene Haas knuffel geeft je een mascotte voor in huis. Je kan vanaf nu de kleine Feyenoord-supporter al op vroege leeftijd kennis laten maken met de enige juiste mascotte! Ook leuk voor op het dashboard van je bus of vrachtwagen, of thuis op de kast bij de televisie. De Groene Haas knuffel is waarschijnlijk de enige knuffel ter wereld dat schokkerend genoeg is om ook leuk voor volwassenen te zijn! De Groene Haas knuffel is de zoveelste toevoeging aan de lijn gruwelijke mascotte producten.

Fun-fact: Ooit afgevraagd waarom De Feijenoorder hun mascotte niet meer durft te gebruiken. Reden? De directie van Feyenoord heeft een gruwelijke hekel aan De Groene Haas. Reden voor ons natuurlijk om ‘double-down’ te gaan en groot in te zetten: De Groene Haas is de enige mascotte van Feyenoord die er toe doet. Wen er maar aan, want hij is hier om te blijven!!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.