24,95

Bepaal zelf welke combinatie je maakt! Kies tussen het Lopen Altijd Weg Wandbord of het Uitsluitend Toegang Wandbord!

Ideaal om op de deur, muur, hek of schutting te bevestigen.

SKU: Niet beschikbaar Categorieën: , Tags: , , ,

Beschrijving

Met deze Combideal: Metalen Wandbord, laat jij iedereen weten en zien dat er alleen Feyenoorders welkom zijn met deze Combideal: Metalen Wandbord. Ideaal om op de deur of het hek vast te maken, zodat iedereen kan zien voor welke fantastiche club je bent! Of voor op de muur in de Mancave of gewoon in het huis haha. Als je op de fiets rijdt en iedereen ziet aan de fiets voor wie je bent is dat toch mooi of niet? De schutting? Als die zeik buurvrouw of buurman weer langs komt lopen.

Een metalen wandbord LAW of een Uitsluitend toegang voor Feyenoorders wandbord. Met een metalen wandbord lAW laat jij iedereen zien wie jij niet binnen wilt hebben, en dat is natuurlijk begrijpelijk. Met een metalen wandbord van uitsluitend toegang voor Feyenoorders. Laat jij zien voor wie er wel toegang is bij je, en dat is volkomen logisch. Scoor nu jouw metalen wandborden en laat zien waar en wie er wel toegang hebben en wie je minder leuk vindt!

Mocht je iets anders willen vastmaken en/of plakken en is dit niet het juiste product voor je om te kopen? Klik op de link voor ons ruim assortiment, en mogelijk zit hier iets bij waar je wel blij van wordt!

Specificaties:

  • Poedercoating
  • 36 x 18 cm
  • 4 bevestigingsgaten voor schroeven
  • Metalen plaat met reliëf

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Combideal: Metalen Wandbord (2 stuks)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × vijf =