5,00

Mooie stickers. Lekker rond.

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

FRFC Goodies – Feyenoord Stickers

Gratis stickers bij iedere bestelling, wie wilt dat nou niet? Bij elke bestelling krijg je van ons een aantal stickers er gratis bij. Welke dat zijn is nog een geheim dat zie je zodra je je pakketje opent.

Onze stickers zijn gemaakt met een plastic-vinyl coating met daaronder een zeefdruk print: wind, water en zon bestendig! Onze stickers blijven na het plakken dus jarenlang prachtig mooi! Het enige nadeel dat eraan kleeft (woordgrap) is dat de stickers relatief eenvoudig te verwijderen zijn (als ze net zijn geplakt). Voor een goede plakker is dat geen obstakel!

Zijn deze stickers toch niet helemaal wat je zoekt, of wil je er nog wat stickers bij bestellen? Dat kan, wij hebben nog een ruim assortiment met van allerlei stickers. Klik hier.

Specificatie van de FRFC Goodies – Feyenoord Stickers

  • A7 formaat (7,4 cm * 10,5 cm)
  • Hoogwaardige zware kwaliteit sticker
  • Wind en watervast

Al onze stickers zijn bedoeld voor privé doeleinden. En zijn niet bedoeld voor de openbare ruimte. FRFC1908 draagt geen verantwoordelijkheid voor wat haar supporters doen met de stickers. FRFC1908 draagt geen verantwoordelijkheid en/of aansprakelijkheid voor stickers die toch daar worden geplakt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.