(1 klantbeoordeling)

 4,99

Feyenoord on Tour!

Omdat wij merken dat mensen dolgraag onze stickers in het buitenland plakken op legale plekken hebben wij speciaal een ‘Feyenoord on Tour’ stickerpakket samengesteld. 6 exclusieve stickers die alleen in deze combinatie te koop zijn!

Uitverkocht

Zet jezelf op de wachtlijst om een email te krijgen zodra dit product op voorraad is

Categorieën: ,

Beschrijving

Feyenoord on Tour! Omdat wij merken dat mensen dolgraag onze stickers in het buitenland plakken hebben wij speciaal een ‘Feyenoord on Tour’ stickerpakket samengesteld die voor de niet-nederlands-sprekende aardbol bewoner ook keurig te begrijpen is. Zes exclusieve stickers die alleen in deze combinatie te koop zijn en doorgaans niet los verkrijgbaar. Je kan natuurlijk altijd effe checken of we een stickertje ook los verkopen, check dan onze inmiddels indrukwekkende stickercollectie!

In het buitenland krijg je natuurlijk de mogelijkheid om de stickers op iconische locaties te plakken! Feyenoord on Tour staat gelijk aan palen vol stickers, aan de buitenkant op vliegtuigen voor de ‘mile-high-stickerclub’, op plekken waar het te asociaal is om eigenlijk te plakken. Vollebak over stickers van andere clubs. Logisch is natuurlijk wel: Hou je aan de lokale regelgeving, want wij nette Feyenoorders plakken natuurlijk niet waar het niet mag. Dan zeggen wij: Stuur ons die foto’s maar op via socialmedia dan knallen we de mooiste ingezonden plaatjes online!

Dit stickerpakket bestaat uit een combinatie van diverse stickers. Allen in hetzelfde formaat gebonden met een elastiekje om ze bij elkaar te houden. Al onze stickers zijn bedoeld voor privé doeleinden. En zijn niet bedoeld voor de openbare ruimte. FRFC1908 draagt geen verantwoordelijkheid voor wat haar supporters doen met de stickers. FRFC1908 draagt geen verantwoordelijkheid en/of aansprakelijkheid voor stickers die toch daar worden geplakt.

1 beoordeling voor Feyenoord on Tour – Stickerpakket (40 stuks)

  1. Stijn

    Goeie stickerts

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijftien + achttien =