(3 klantbeoordelingen)

 19,08

Holy shit. Het negende jaarboek, het Feyenoord jaarboek 2019 – 2020 alweer en wat een decennium Feyenoord is het aan het worden. Een sportieve rollercoaster met Jaap Stam aan het roer die met zijn aanvallende voetbalstijl niet verder kwam dan een paar maanden dienstverband starten we de competitie om vervolgens de eerder door iedereen afgeraden – en uitgekotste – Dick Advocaat op de handen naar binnen te dragen als plaatsvervangend hoofdtrainer.

Uitverkocht

Zet jezelf op de wachtlijst om een email te krijgen zodra dit product op voorraad is

Categorieën: ,

Beschrijving

Holy shit. Het negende jaarboek, ’19/’20: Sterker door Strijd alweer en wat een decennium Feyenoord is het aan het worden. Een sportieve rollercoaster met Jaap Stam aan het roer die met zijn aanvallende voetbalstijl niet verder kwam dan een paar maanden dienstverband starten we de competitie om vervolgens de eerder door iedereen afgeraden – en uitgekotste – Dick Advocaat op de handen naar binnen te dragen als plaatsvervangend hoofdtrainer.

Terugblik:

In Europees verband spreekt Feyenoord ook weer een woordje mee, voor het eerst in jaren gaat de hoofdmacht van Feyenoord de voorronden van de Europa League doorkomen met maar liefst twee (!) tegenstanders uit een land in oorlog. Vanzelfsprekend waren we erbij, Gaza, Gaza: Feyenoord komt eraan! Door naar de groepsfase met twee zwakke broeders in de poule zagen de Europese aspiraties voor de stadionclub er prachtig uit…

In de nationale competitie verloren we onder Dick Advocaat geen wedstrijd en is Feyenoord de beste ploeg van het jaar 2020 uit het seizoen 2019 – 2020 geworden en derhalve claimen wij dus ook gewoon de titel. Waar andere clubs op zijn retour waren had Feyenoord de beste papieren om landskampioen te worden. Je leest er alles over in dit jaarboek!

Met dank aan een Chinees die zo nodig een ongebakken vleermuis moest eten eindigen we dit seizoen wat in mineur (mag geen naam hebben), maar er is ook goed nieuws: Volgend seizoen gaan we op zeker geen wedstrijd in een voetbalstadion kunnen zien. Kortom; in dit boek komen vooral de randzaken naar boven en belichten we Feyenoord vanuit hoeken die normaal gesproken onbelicht blijven. Alvast  heel veel lees/ kijk plezier kameraden! Op naar nog meer mooie momenten!

Specificaties van ’19/’20: Sterker door Strijd

 • Softback
 • 250 pagina’s full-colour
 • 400+ foto’s van o.a. Cabras Feliz, best selling author FR12 Patrick en Peter Paul Klapwijk
 • Uitklapbare kaft voorzien van dikke platen
 • Corona-vrij verpakt

3 beoordelingen voor ’19/’20 Sterker door Strijd

 1. Jeroen Bijlaard (geverifieerde eigenaar)

  Kan niet wachten om deze aan de verzameling toe te voegen. Heerlijk leesvoer

 2. Hans

  Kan natuurlijk niet ontbreken in mijn verzameling !

 3. Joost Zuidgeest

  Ga zo door

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.