7,95

De Feyenoord contour stickerset. WE WORDEN GEK!!!! Het heeft even geduurd. Maar eindelijk hebben wij dan ook contour gesneden stickers. Dit is de allereerste Feyenoord contour stickerset. En er gaan er zeker nog meer volgen. Dus als je onze standaard stickers is zat bent en wilt afwisselen in vormen behalve rond en rechthoekig. Dan ben je hier op het juiste adres.

Deze stickerset bevat zes verschillende soorten contour gesneden stickers. Die goed tegen alle weersomstandigheden kunnen en stevig blijven plakken. In totaal bevat het pakket ruim 60 stickers.

Al onze stickers zijn bedoeld voor privé doeleinden. En zijn niet bedoeld voor de openbare ruimte. FRFC1908 draagt geen verantwoordelijkheid voor wat haar supporters doen met de stickers. FRFC1908 draagt geen verantwoordelijkheid en/of aansprakelijkheid voor stickers die toch daar worden geplakt.

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Feyenoord Contour Stickers. WE WORDEN GEK!!!! Het heeft even geduurd. Maar eindelijk hebben wij dan ook contour gesneden stickers. Dit is de allereerste Feyenoord contour Stickers – Stickerpakket en er gaan er zeker nog meer volgen! Dus als je onze standaard stickers zat bent en eens wat anders wil dan rond en rechthoekig. Dan ben je hier op het juiste adres!

Deze stickerset bevat zes verschillende soorten contour gesneden stickers. Die goed tegen alle weersomstandigheden kunnen en stevig blijven plakken. In totaal bevat het pakket ruim 60 stickers. De stickers zitten op rechthoekige vellen van 7 x 11 centimeter dus je stopt ze gemakkelijk in je zak. Lostrekken en plakken maar! Let wel op: Contourstickers zijn natuurlijk geen normale stickers dus je moet ze met enig beleid van het velletje trekken. De stickers worden zoals altijd gebundeld in een keurig pakket met een elastiekkie om de boel bij elkaar te houden.

Mocht je deze stickers hebben gekocht, waar wij stiekem wel een beetje vanuitgaan. Dan kan/mag je ons altijd een foto sturen van welke sticker en waar je deze heb geplakt. Je kan dit sturen naar onze socials.(instagram) kan je het best naartoe sturen!

Al onze stickers zijn bedoeld voor privé doeleinden. En zijn niet bedoeld voor de openbare ruimte. FRFC1908 draagt geen verantwoordelijkheid voor wat haar supporters doen met de stickers. FRFC1908 draagt geen verantwoordelijkheid en/of aansprakelijkheid voor stickers die toch daar worden geplakt. Kortom, plak die foto op een lekker plekkie en stuur je tofste foto via socialmedia naar ons. Grote kans dat we hem posten!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…