10,00

Hij staat symbool voor de fanatieke Feyenoord-supporter. Een grafische afgeleide van de tekst ‘de haas is groen’ die werd gebruikt bij de lancering van Vereeniging De Feijenoorder. De Groene Haas werd de mascotte van de vereenigingn en is daardoor inmiddels niet meer weg te denken bij Feyenoord.

Op voorraad

Beschrijving

Hij staat symbool voor de fanatieke Feyenoord-supporter. Een grafische afgeleide van de tekst ‘de haas is groen’ die werd gebruikt bij de lancering van Vereeniging De Feijenoorder. De Groene Haas werd de mascotte van de vereenigingn en is daardoor inmiddels niet meer weg te denken bij Feyenoord. De perfecte reden dus om hem in je auto te hangen, want wie de haas bij zich draagt is gegarandeerd een fanatieke Feyenoord-Supporter!

En laten we eerlijk zijn: Als ze in 020 van de haas een voodoo-pop maken dan weet je dat het een symbool is dat serieus genomen moet worden! De minisjaal is speciaal voor ons gemaakt en door ons ontworpen. Dat wil zeggen: Je gaat hem nergens anders vinden. De Groene Haas is de verpersoonlijking van Geen Woorden Maar Daden, en niet geheel ontoevallig ook nog eens in de kleuren van onze geliefde stad: Rotterdam.

De Groene Haas Minisjaal

  • 100% Polyester
  • Voorzien van witte franjes
  • Druktechniek: Sublimatie
  • Bedrukking aan twee kanten gelijk
  • Voorzien van twee zuignapjes aan beide uiteinden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.