5,95

Het Stickerpakket – Rond. Een nieuwe sticker-set voor onze sticker geile supporters. Feyenoord heeft bij uitstek de meeste stickeraars van heel het land. Maakt niet uit waar je komt overal vind je wel een sticker van Feyenoord bij de mensen thuis. Meestal zijn de stickers rechthoekig, maar we kregen steeds meer vragen of we niet ook wat meer ronde stickers konden uitbrengen. Vandaar dit ronde stickerpakket.

Vijf verschillende ontwerpen verdeeld over 40 stickers.

In dit stickerpakket zitten 3 (!) stickers die niet los verkrijgbaar zijn. Deze stickers kan je alleen maar krijgen via het Stickerpakket – Rond. Het stickerpakket wordt aangevuld door 2 andere stickers. Die zijn eventueel wel los te verkrijgen.

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Het Stickerpakket – Rond. Een nieuwe sticker-set voor onze sticker geile supporters. Feyenoord heeft bij uitstek de meeste stickeraars van heel het land. Maakt niet uit waar je komt overal vind je wel een sticker van Feyenoord bij de mensen thuis. Meestal zijn de stickers rechthoekig, maar we kregen steeds meer vragen of we niet ook wat meer ronde stickers konden uitbrengen. Vandaar deze ronde stickerset.

Vijf verschillende ontwerpen verdeeld over 40 stickers.

In dit stickerpakket zitten 3 (!) stickers die niet los verkrijgbaar zijn. Deze stickers kan je alleen maar krijgen via het Stickerpakket – Rond. De 3 exclusieve ontwerpen worden aangevuld door 2 andere stickers. Die zijn eventueel wel los te verkrijgen. Onze stickers zijn gemaakt met een plastic-vinyl coating met daaronder een zeefdruk print: wind, water en zon bestendig! Onze stickers blijven na het plakken dus jarenlang prachtig mooi! Het enige nadeel dat eraan kleeft (woordgrap) is dat de stickers relatief eenvoudig te verwijderen zijn (als ze net zijn geplakt). Voor een goede plakker is dat geen obstakel!

Mocht je deze stickers hebben gekocht, waar wij stiekem wel een beetje vanuitgaan. Dan kan/mag je ons altijd een foto sturen van welke sticker en waar je deze heb geplakt. Je kan dit sturen naar onze socials.(instagram) kan je het best naartoe sturen!

Al onze stickers zijn bedoeld voor privé doeleinden. En zijn niet bedoeld voor de openbare ruimte. FRFC1908 draagt geen verantwoordelijkheid voor wat haar supporters doen met de stickers. FRFC1908 draagt geen verantwoordelijkheid en/of aansprakelijkheid voor stickers die toch daar worden geplakt.

Specificaties stickerpakket rond:

  • Plastic-Vinyl stickers
  • 95mm doorsnede

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…