4,95

Sinds enige tijd tapen wij al onze pakketten af met eigen tape. Steeds vaker krijgen we de vraag of die rollen ook niet te koop zijn, dus dachten we: Waarom niet? Wie wil er nu niet een hele lantaarnpaal in zijn voortuin tapen met Rotterdam ECH WEL?! De rollen zijn PVC tape, zwart gedrukt op een witte ondergrond. Het wit schijnt ietsjes door en komt dus het best tot zijn recht op een lichte ondergrond! De lengte van de rol is +/- 50 meter.

Lekker plakken!!

Categorieën: ,

Beschrijving

Sinds enige tijd tapen wij al onze pakketten af met onze eigen Taperol – Rotterdam ECH WEL! Steeds vaker krijgen we de vraag of die rollen ook niet te koop zijn, dus dachten we: Waarom niet? Wie wil er nu niet een hele lantaarnpaal in zijn voortuin tapen met ons logo? De rollen zijn PVC tape, zwart gedrukt op een witte ondergrond. Het wit schijnt ietsjes door en komt dus het best tot zijn recht op een lichte ondergrond! De lengte van de rol is +/- 50 meter.

Het is een van de meest populaire producten uit de shop, waarom? Waarom niet! Met deze Rotterdam ECH WEL! Taperol heb je een mega-sticker in handen hebt. Rol hem uit over een hekwerk van 50 meter. Wikkel er iets mee in. De auto van de vriend van je zus die op de oprit staat met zo’n vies 020-vaantje erin. Het tuinhek. Span hem tussen twee bomen op je oprijlaan om een lang lint te krijgen. Op de loopband van voor tot achter plakken op je werk? De bumper van je auto. De brievenbus in de voortuin inwikkelen… De mogelijkheden zijn eindeloos, maar één ding is zeker! Lekker plakken!!0

Is dit alles wat we te bieden hebben? Natuurlijk niet! De ‘Groeten uit Rotterdam’ lijn begint steeds verder uit te groeien. Klikkerdeklik hier en check alle andere producten. Geen zin om de knip te trekken…? Check dan voor gratis onze Seaneman in de track: Groeten uit Rotterdam!

Al onze stickers zijn bedoeld voor privé doeleinden. En zijn niet bedoeld voor de openbare ruimte. FRFC1908 draagt geen verantwoordelijkheid voor wat haar supporters doen met de stickers. FRFC1908 draagt geen verantwoordelijkheid en/of aansprakelijkheid voor stickers die toch daar worden geplakt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.