Vanaf  37,95

De Kuip zoals je De Kuip nog nooit gezien hebt. Op deze ronduit fantastische foto zie je Stadion Feijenoord in aanbouw. Het stalen karkas van De Kuip herrijst uit de moddervelden van Varkenoord op het eiland IJsselmonde. Deze unieke foto is onderdeel van een collectie foto’s die gemaakt is tijdens de bouw van De Kuip. Op deze historische afbeelding is ook duidelijk het bord van de aannemer leesbaar: “Stadion Feijenoord” 65000 plaatsen. J.P. van Eesteren, Rotterdam. Op de voorgrond zie je boer Driekus op houten klompen met een dikke sigaar in z’n bakkes naar het stadion kijken. Hij ziet dat het goed is, en gelijk heeft hij gekregen. Moeder aller Stadions.

Let op! Deze bestelling wordt apart gemaakt, het product wordt los van je bestelling geleverd. Levertijd bedraagt langer dan in de mail staat aangegeven.

SKU: Niet beschikbaar Categorie: Tags: ,

Beschrijving

De Kuip zoals je De Kuip nog nooit gezien hebt. Op deze ronduit fantastische foto zie je Stadion Feijenoord in aanbouw. Het stalen karkas van De Kuip herrijst uit de moddervelden van Varkenoord op het eiland IJsselmonde. Deze unieke foto is onderdeel van een collectie foto’s die gemaakt is tijdens de bouw van De Kuip. Op deze historische afbeelding is ook duidelijk het bord van de aannemer leesbaar: “Stadion Feijenoord” 65000 plaatsen. J.P. van Eesteren, Rotterdam.

Een foto die slechts één keer gemaakt kon worden, op het perfecte moment. Nooit eerder ging De Kuip op deze manier op de gevoelige plaat en nooit zal je De Kuip nog in deze fase zien verkeren. Op de voorgrond zie je boer Driekus op houten klompen met een dikke sigaar in z’n bakkes naar het stadion kijken. Hij ziet dat het goed is, en gelijk heeft hij gekregen. Moeder aller Stadions.

Stadion Feijenoord in aanbouw er een uit onze eigen Kuip-serie, want we hoeven natuurlijk helemaal niemand meer te vertellen dat De Kuip na het Colosseum hét meest bijzondere stadion ter wereld is. De Kuip is een levend historisch kunstwerk waar supporters nog elke week van kunnen genieten. Van vader op zoon, generatie na generatie. De Kuip is wat ons bind.

Onze werken aan de muur worden per stuk op aanvraag gemaakt. De levertijd is daardoor iets langer als je van ons gewend bent. De gemiddelde levertijd is 5 tot 7 werkdagen. Alle werken worden niet voorzien van een ophangsysteem, dit om het werk zo intact mogelijk af te leveren. En iedereen het op een andere manier kan ophangen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stadion Feijenoord in aanbouw” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × 3 =