Vanaf  37,95

Honderden supporters staken duizenden uren tijd in het mogelijk maken van het onmogelijke; 6500 spandoeken vulde alle stoelen in De Kuip. Deze actie kwam in een periode dat er geen publiek bij de wedstrijden van Feyenoord mocht door de corona-maatregelen. De spandoekenzee vervulde de harten van Feyenoorders wereldwijd met trots. Week in week uit werd de spandoeken zee groter en groter. Ter herinnering aan de Spandoeken Zee in De Kuip presenteren wij deze prachtige 360° Little Earth Panorama foto. De Kuip zoals je De Kuip nog nooit hebt gezien!

Photo: © Customvince

17 en 50mm lens
1/100 sec | f 8
17 mm ISO-100 | 50 mm ISO 125
originele resolutie:
60000 x 30000 pixels

SKU: Niet beschikbaar Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

We hebben er weer eentje hoor! We schrijven het najaar van 1935 als de eerste palen in de modder-weilanden van het Varkenoord op IJsselmonde worden geslagen. De Bouw van De Kuip is een feit. Op een steenworp afstand van de wijk Feijenoord vereist het machtigste bouwwerk dat in Nederland gebouwd zou worden in de 20ste eeuw. Op deze foto in het zwart/wit zie je op de achtergrond De Kuip al in een vergevorderd stadium, eenzaam en alleen in een weiland.

Fun fact: De Kuip was al een jaar opgeleverd voor de opening werd gedaan in 1937. Reden: Het stadion lag midden in de weilanden zonder toegangswegen, omdat de gemeente Rotterdam het niet nodig vond een weg naar De Kuip te leggen. Een zandpad dwars door het weiland was de enige manier om er te komen; te voet. Bouwmaterialen werden op rails getrokken, door paarden naar de bouwput gebracht. Dit bijzondere tafereel zie je terug op deze foto. De Kuip is veel meer dan een stadion, het is het kloppend hart van Rotterdam, sinds 1937. Niet kapot te krijgen!

Een leven met Feyenoord is vol met fantastische momenten. Momenten die je eigenlijk aan de muur wil hebben om van te kunnen blijven genieten. Wij zijn altijd op zoek naar de mooiste foto’s van deze unieke gebeurtenissen. Een leven met Feyenoord is een mooi leven, geniet ervan!!

Alle werken uit onze collectie werken aan de muur worden per stuk op aanvraag gemaakt. De levertijd is daardoor iets langer als je van ons gewend bent. De gemiddelde levertijd is 5 tot 7 werkdagen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.