Vanaf  37,95

We hebben er weer eentje hoor! We schrijven het najaar van 1935 als de eerste palen in de modder-weilanden van het Varkenoord op IJsselmonde worden geslagen. De Bouw van De Kuip is een feit. Op een steenworp afstand van de wijk Feijenoord vereist het machtigste bouwwerk dat in Nederland gebouwd zou worden in de 20ste eeuw. Op deze foto in het zwart/wit zie je op de achtergrond De Kuip al in een vergevorderd stadium, eenzaam en alleen in een weiland.

Let op! Deze bestelling wordt apart gemaakt, het product wordt los van je bestelling geleverd. Levertijd bedraagt langer dan in de mail staat aangegeven.

SKU: Niet beschikbaar Categorie: Tags: ,

Beschrijving

We hebben er weer eentje hoor! We schrijven het najaar van 1935 als de eerste palen in de modder-weilanden. De Bouw van De Kuip is een feit. Op deze foto in het zwart/wit zie je op de achtergrond De Kuip al in een vergevorderd stadium, eenzaam en alleen in een weiland.

Weetje:

Het stadion lag midden in de weilanden zonder toegangswegen, omdat de gemeente Rotterdam het niet nodig vond een weg naar De Kuip te leggen. Een zandpad dwars door het weiland was de enige manier om er te komen; te voet. Bouwmaterialen werden op rails getrokken, door paarden naar de bouwput gebracht. Dit bijzondere tafereel zie je terug op deze foto. De Kuip is veel meer dan een stadion, het is eigenlijk het kloppend hart van Rotterdam, sinds 1937. Niet kapot te krijgen!

LEVEN:

Een leven met Feyenoord is eigenlijk vol met fantastische momenten. Momenten die je eigenlijk aan de muur wil hebben om van te kunnen blijven genieten. Wij zijn altijd op zoek naar de mooiste foto’s van deze unieke gebeurtenissen. Een leven met Feyenoord is een mooi leven, geniet ervan!!

Onze werken aan de muur worden per stuk op aanvraag gemaakt. De levertijd is daardoor iets langer als je van ons gewend bent. De gemiddelde levertijd is 5 tot 7 werkdagen. Alle werken worden niet voorzien van een ophangsysteem. En iedereen het op een andere manier kan ophangen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.