14,95

Feyenoord onderzetter – Plattegrond! Het lijstje onderzetters begint zo langzamerhand vrij lang te worden. Waarschijnlijk omdat een hoop dingen zich hiervoor lenen. En wij vinden het ook gewoon leuk. Want wij houden wel van een drankje en om gezeik te krijgen met de vrouw des huizes zetten wij er een keurig viltje onder. Natuurlijk wel eentje die wij tof vinden!

Hierbij de Feyenoord onderzetter – Plattegrond. Geprint op aluminium, dus gaat lang goed mee. De Plattegrond van ons machtig mooie stadion. Gebouwd in 1937 de huidige plattegrond is in de loop der jaren wel is een beetje gewijzigd. Maar in grote lijnen is die nog net zoals toen. Zoek een plaatsje aan de bar!

Uitverkocht

Zet jezelf op de wachtlijst om een email te krijgen zodra dit product op voorraad is

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Feyenoord onderzetters – Plattegrond! Het lijstje onderzetters begint zo langzamerhand vrij lang te worden. Waarschijnlijk omdat een hoop dingen zich hiervoor lenen. En wij vinden het ook gewoon leuk. Want wij houden wel van een drankje en om gezeik te krijgen met de vrouw des huizes zetten wij er een keurig viltje onder. Natuurlijk wel eentje die wij tof vinden!

Hierbij de Feyenoord onderzetters. Geprint op aluminium, dus gaat lang goed mee. De Plattegrond van ons machtig mooie stadion. Gebouwd in 1937 de huidige plattegrond is in de loop der jaren wel is een beetje gewijzigd. Maar in grote lijnen is die nog net zoals toen. Zoek een plaatsje aan de bar!

Deze onderzetters zijn gemaakt van Aluminium Dibond combinatie. Dit zorgt ervoor dat ze lekker lang mee gaan, je hoeft je geen zorgen te maken dat je deze moet vervangen op de korte termijn. Waarschijnlijk wil je alleen maar extra ontwerpen toevoegen aan je collectie.

De specificaties van deze Feyenoord onderzetters – Plattegrond:

  • Alu-dibond
  • Full colour print

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.