14,95

Hou elke ongewenste *jacied buiten de deur met het Lopen Altijd Weg Wandbord. Ideaal om op de deur, muur, hek of schutting te bevestigen.

Op voorraad

Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Hou elke ongewenste *jacied buiten de deur met het Lopen Altijd Weg Wandbord. Ideaal om op de deur, muur, fiets, hek of schutting te bevestigen.

laat jij iedereen weten en zien dat er alleen Feyenoorders welkom zijn met deze fantastische deal: Metalen Wandbord. Ideaal om op de deur of het hek vast te maken, zodat iedereen kan zien voor welke fantastiche club je bent! Of voor op de muur in de Mancave of gewoon in het huis haha. Als je op de fiets rijdt en iedereen ziet aan de fiets voor wie je bent is dat toch mooi of niet? De schutting? Als die zeik buurvrouw of buurman weer langs komt lopen.

Een metalen wandbord LAW. Met een metalen wandbord LAW laat jij iedereen zien wie jij niet binnen wilt hebben, en dat is natuurlijk begrijpelijk.  Scoor nu jouw metalen wandbord en laat zien waar en wie er wel toegang hebben en wie je minder leuk vindt!

Bestel nu jouw unieke metalen wandbord LAW, en hang het snel overal op waar jij dat wil natuurlijk. Om even duidelijk te laten mnerken wat jij voor een mening hebt!

Specificaties:

  • Poedercoating
  • 28 x 31 cm
  • 3 bevestigingsgaten voor schroeven
  • Metalen plaat met reliëf

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.