10,00

Wie kent hem nog? De gruwelijke sfeeractie uit het seizoen 2003 – 2004 waarbij ‘ze’ 90 minuten voor lul stonden. Meterslange spandoeken: Lopen Altijd Weg en Rotterdam No Running.

Op voorraad

Beschrijving

De Lopen Altijd Weg – Minisjaal. Speciaal voor in je auto. Laat iedereen zien dat jij een fanatieke supporter bent. Ondertussen word ons assortiment aan minisjaals alleen maar groter. Dus als je is wilt afwisselen kan dat. Van een Rotterdamse tot een Feyenoord uitstraling. Met een kleurtje of gewoon lekker zwart. Voor ieder wat wils.

Wie kent hem nog? De gruwelijke sfeeractie uit het seizoen 2003 – 2004 waarbij ‘ze’ 90 minuten voor lul stonden. Meterslange spandoeken: Lopen Altijd Weg en Rotterdam No Running. De wedstrijd waarin Dirk Kuyt een doodschop verkocht aan een ajacied. De wedstrijd die verder niet zo heel bijzonder was, maar voor altijd de boeken in zou gaan als een van de vetste originele TIFO-acties in Nederland. Niet de mooiste, maar wel de meest pure. En bovendien vandaag de dag nog altijd net zo grappig als toen!

Al meer dan 50 jaar worden sjaals door voetbal supporters gebruikt. Waar in het begin de sjaals nog een beetje schaars waren. Veranderde alles vanaf de jaren ’80, toen ging het hard. En daarna waren de supporter sjaals een begrip, elke supporter heeft er wel eentje in huis. Of het een herinnering is aan een wedstrijd, de zogenaamde dubbelsjaals. Maar het kan ook gewoon met de naam van je club zijn, je favoriete supporterslied. En als je liever die met een speler hebt is dat ook geen enkel probleem.

Naast de sjaals die supporters rond de nek of pols dragen. Dit laatste was een ware mode trend in de jaren ’90. Wilden supporters ze ook in de auto hebben hangen of thuis aan het raam. Daarvoor zijn de mini sjaals in het leven gekomen.

Kies er maar een die je mooi vindt, wij hebben het grootste assortiment Feyenoord mini-sjaals die je maar kan vinden.

Specificaties Lopen Altijd Weg – Minisjaal:

  • 100% Polyester
  • Voorzien van witte franjes
  • Druktechniek: Sublimatie
  • Bedrukking aan twee kanten gelijk
  • Voorzien van twee zuignapjes aan beide uiteinden

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.