Vanaf  37,95

Heel eerlijk. De meeste supporters zullen zich weinig meer herinneren van deze wedstrijd van Feyenoord thuis tegen AZ. Een ‘normale’ wedstrijd in de Eredivisie. Ware het niet dat het de eerste avondwedstrijd in de geschiedenis werd waarbij Feyenoord besloot de nieuwe lichtmasten te testen. Niet langer is er een ‘warm-up’ van tientallen minuten nodig van gaslampen, maar het is knop om: Lights out.

Let op! Deze bestelling wordt apart gemaakt, het product wordt los van je bestelling geleverd. Levertijd bedraagt langer dan in de mail staat aangegeven.

SKU: Niet beschikbaar Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Heel eerlijk. De meeste supporters zullen zich weinig meer herinneren van deze wedstrijd van Feyenoord thuis tegen AZ. Een ‘normale’ wedstrijd in de Eredivisie. Ware het niet dat het de eerste avondwedstrijd in de geschiedenis werd waarbij Feyenoord besloot de nieuwe lichtmasten te testen. Niet langer is er een ‘warm-up’ van tientallen minuten nodig van gaslampen, maar het is knop om: Lights out. Vooraf werd door de club gevraagd of het sfeerteam iets moois in elkaar kon flansen. Op de lange zijde werd op gratis advies van FRFC een hele berg 2″ blinker-shells de lucht in gejenkt en op de gele zijde werden vlaggen uitgedeeld, maar de klap op de vuurpijl was toch wel dat de mannen van De Noordzijde hadden opgevangen dat de lichten uit gingen. Dat was niet tegen dovemans oren gericht. Een perfecte samenwerking tussen club en supporters resulteerde in een kippenvel moment van hier tot Jericho.

Spelers gaven achteraf aan dat dit magische moment de drijfveer was achter de uiteindelijk gewonnen wedstrijd: 2-1. Alireza Jahanbakhsh maakte de gelijkmaker, maar het was Pedersen die in de slotseconden van de wedstrijd de winnende tussen de palen ramde. Een hele belangrijke overwinning op weg naar het kampioenschap. Lights out voor AZ, want die haakte deze avond definitief af voor de titelstrijd! Deze plaat geschoten door Danny de Groot (DdeGFotografie) is wat ons betreft de gruwelijkste foto van deze avond.

Onze werken aan de muur worden per stuk op aanvraag gemaakt. De levertijd is daardoor iets langer als je van ons gewend bent. De gemiddelde levertijd is 5 tot 7 werkdagen. Alle werken worden niet voorzien van een ophangsysteem, dit om het werk zo intact mogelijk af te leveren. En iedereen het op een andere manier kan ophangen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.