64,95

Stadion Feijenoord onderging in 1994 een forse verbouwing. De dakrand complementeerde de zwevende ringen van De Kuip waardoor De Kuip een futuristische uitstraling kreeg mét behoud van al het goede. De nieuwe Kuip was geboren en vervulde de harten van supporters nóg meer met trots: Tempel aan de Maas. Dát is Feyenoord. De prijs van dit beeldje is 10 euro duurder, omdat elk beeld met de hand geschilderd wordt door kunstenares Lilian Mensing.

Het beeld Stadion Feijenoord is het negende uit de serie Feyenoord-iconen.

Uitverkocht

Zet jezelf op de wachtlijst om een email te krijgen zodra dit product op voorraad is

Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Icoon in Beeld – Stadion Feijenoord. Stadion Feijenoord onderging in 1994 een forse verbouwing. De dakrand complementeerde de zwevende ringen van De Kuip waardoor De Kuip een futuristische uitstraling kreeg mét behoud van al het goede. De nieuwe Kuip was geboren en vervulde de harten van supporters nóg meer met trots: Tempel aan de Maas. Dát is Feyenoord.

Leen van Zandvliet was degene met het idee van het stadion. De voorzittier van Feyenoord in de jaren 30 riep op een dag uit ”ik heb het, ik heb het!” Hij was wakker geworden uit een droom; hij schref het idee snel op een kladblok. De vorm van het stadion, met een ‘loshangende’ tweede ring zodat niets het uitzicht van de toeschouwers zou belemmeren, zou zijn droom tot hem zijn gekomen Zo is eigenlijk een beetje het stadion tot stand gekomen haha.

Het Icoon in Beeld – Stadion Feijenoord is het negende uit de serie Feyenoord-iconen.

Dit Icoon in Beeld is gemaakt van 100% Resin: Een kunsthars met fantastische eigenschappen. Het beeldje is +/- 20 centimeter hoog inclusief sokkel. Het beeld en de sokkel zijn uit één mal gegoten. Onder op het voetje bevinden zich anti-slip rubbertjes.

Is dit beeld niks voor je? We hebben er nog meer! Klik hier.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “PRE-ORDER: Icoon in Beeld – Stadion Feijenoord” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 − drie =