Vanaf  37,95

Dichter bij de hemel ga je levend echt niet komen! Haal de voetbalhemel in huis met deze Voetbalhemel – De Kuip Dronefoto: Moeder aller stadions is hét voetbal Valhalla van de wereld. Daar is geen discussie meer over mogelijk: Dat ís gewoon zo! De Kuip is na het Colosseum het meest bijzondere stadion ter wereld. Voetbalhemel op aarde. Hang ‘m aan je muur!!

Let op! Deze bestelling wordt apart gemaakt, het product wordt los van je bestelling geleverd. Levertijd bedraagt langer dan in de mail staat aangegeven.

SKU: Niet beschikbaar Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Dichter bij de hemel ga je levend echt niet komen! Haal de voetbalhemel in huis met deze Voetbalhemel (De Kuip Dronefoto): Moeder aller stadions is hét voetbal Valhalla van de wereld. Daar is geen discussie meer over mogelijk: Dat ís gewoon zo! De Kuip is na het Colosseum het meest bijzondere stadion ter wereld. Voetbalhemel op aarde.

De Kuip is daarom ook niet voor niets record-houder internationale finales met maar liefst 11 (!) stuks and counting… Niet alleen van binnen is De Kuip fenomenaal, maar de lichtmasten roepen je vanaf kilometers afstand al naar het stadion toe. Het aangezicht overdag is geweldig, maar in de nacht als alles donker wordt en de lucht alleen nog maar gevuld is met de duizend lampen: Dat is ronduit magisch. Dát gevoel van een avondwedstrijd in De Kuip is waar elke voetballiefhebber van het noordelijk halfrond naar hunkert. Deze De Kuip Dronefoto vat dit gevoel in één plaat!

Niets boven De Kuip. Dus dit jaar 2022, als de oude dame 85 jaar aan tikt moeten we met elkaar extra trots zijn! Het geluk dat we hebben? Voor stadionbegrippen is De Kuip nog piep jong. Vaak gekopieerd. Nooit geëvenaard! Kortom: Trots als een pauw zijn we als we zeggen: Op naar de 100. Want De Kuip: Die mag écht nooit gesloopt worden!

Onze werken aan de muur worden per stuk op aanvraag gemaakt. De levertijd is daardoor iets langer als je van ons gewend bent. De gemiddelde levertijd is 5 tot 7 werkdagen. Alle werken worden niet voorzien van een ophangsysteem, dit om het werk zo intact mogelijk af te leveren. En iedereen het op een andere manier kan ophangen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De Kuip & De skyline van Rotterdam, vanaf Varkenoord” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 − negen =