9,95

Lekker vaantje voor in de kerstboom. Lijkt op een kerstbal, maar dan voetbal stijl. Natuurlijk maar weer één club in de wereld die zo’n idioot vaantje verkoopt. 100% FRFC Original.

Op voorraad

Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Vaan – De Groene Grinch!

De Vaan – De Groene Grinch. Op deze vaan is De Groene Haas uitgebeeld in de stijl van de Grinch. Hij sluipt vermomd als kerstman met z’n tas vol fakkels en rookpotten langs de Veranda. Want zeg nou eerlijk, no pyro no party.

De kerstvaantjes van ons zijn volledig geweven. De basis is een licht groene stof, met daarop de Groene Haas sluipend langs de Veranda. Op de achtergrond is de De Kuip te zien. En op de achterkant hebben wij een grote duidelijk boodschap staan in stijl van de Grinch: “IK HAAT WINTERSTOP”. Ideaal om rond de kerst te hebben en zo toch een beetje het ruwe randje uit te stralen.

Je kan de kachel gewoon weer aan laten, want koud is het zeker rond deze tijd haha. 😉

Onze vaantjes zijn +/- 11cm in lengte en 11cm breed. Met een lus van 4cm. De vaantjes zijn vanzelfsprekend hoogwaardig afgewerkt met de franjes tussen de lagen van de vaan. De vaan zelf is gedrukt met sublimatie techniek. Tot slot is deze ‘standaard’ vaan niet voorzien van een stokje, maar is hij zo stevig dat een stokje niet nodig is.

Wil je toch wat burgelijker ogen, maar toch ook Feyenoord? Dan hebben wij nog een aantal andere kersttruien voor je in het assortiment.

Verder willen wij alle Feyenoorders (de rest zoekt het maar uit) nog hele fijne feestdagen wensen!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kerstboom Vaan – De Groene Grinch” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × 4 =