59,95

Stadion Feijenoord onderging in 1994 een forse verbouwing. De dakrand complementeerde de zwevende ringen van De Kuip waardoor De Kuip een futuristische uitstraling kreeg mét behoud van al het goede. De nieuwe Kuip was geboren en vervulde de harten van supporters nóg meer met trots: Tempel aan de Maas. Dát is Feyenoord. De prijs van dit beeldje is 10 euro duurder, omdat elk beeld met de hand geschilderd wordt door kunstenares Lilian Mensing.

Het beeld Stadion Feijenoord is het negende uit de serie Feyenoord-iconen.

Uitverkocht

Zet jezelf op de wachtlijst om een email te krijgen zodra dit product op voorraad is

Beschrijving

Stadion Feijenoord onderging in 1994 een forse verbouwing. De dakrand complementeerde de zwevende ringen van De Kuip waardoor De Kuip een futuristische uitstraling kreeg mét behoud van al het goede. De nieuwe Kuip was geboren en vervulde de harten van supporters nóg meer met trots: Tempel aan de Maas. Dát is Feyenoord.

Het beeld Stadion Feijenoord is het negende uit de serie Feyenoord-iconen.

Dit Icoon in Beeld is gemaakt van 100% Resin: Een kunsthars met fantastische eigenschappen. Het beeldje is +/- 20 centimeter hoog inclusief sokkel. Het beeld en de sokkel zijn uit één mal gegoten. Onder op het voetje bevinden zich anti-slip rubbertjes.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.