12,00

#OPHEF! Het beruchte “”””paaltjesdoek””””” waarop een verwijzing zou staan naar Nouri in de vorm van een hectometerpaaltje 34 erop. Maar wie bij het bewuste hectometerpaaltje ging kijken kwam gewoon bij afrit aRENa uit… De Groene Haas jaagt ze terug naar huis! Het hele tafereeltje is overigens afgeleid uit een donkere versie van Alice in Wonderland, maargoed. Voor de krant was het natuurlijk veel leuker om te schrijven dat het Anne Frank betrof die de poorten van een concentratie kamp werd ingejaagd. Enfin. Heel Nederland kotste van dit beruchte spandoek, maar zelf vonden we het wel gewoon een leuke.

Uitverkocht

Zet jezelf op de wachtlijst om een email te krijgen zodra dit product op voorraad is

Beschrijving

#OPHEF! Het beruchte Groene Haas Anti 020 “”””paaltjesdoek””””” waarop een verwijzing zou staan naar Nouri in de vorm van een hectometerpaaltje 34 erop. Maar wie bij het bewuste hectometerpaaltje ging kijken kwam gewoon bij afrit aRENa uit… De Groene Haas jaagt ze terug naar huis! Het hele tafereeltje is overigens afgeleid uit een donkere versie van Alice in Wonderland, maargoed. Voor de krant was het natuurlijk veel leuker om te schrijven dat het Anne Frank betrof die de poorten van een concentratie kamp werd ingejaagd. Enfin. Heel Nederland kotste van dit beruchte spandoek, maar zelf vonden we het wel gewoon een leuke. Past perfect binnen ons anti-ajax assortiment ook.

Ondertussen waren de vrijwilligers gewoon vele honderden uren kwijt aan dit gruwelijke doek op een net. In combinatie met de vlaggen achter het net en de nodige vlammetje zorgde dit doek voor een fantastisch spektakel slechts enkele dagen na de beruchte 6-2 winst op de smous! Postuum werd deze sfeeractie internationaal dan ook betiteld tot ‘sfeeractie van het jaar‘, wat natuurlijk gewoon terecht was. Want binnen Nederland kan niemand meer aan ons tippen: Feyenoord De Gekste!!!!

P.s. Dat het paaltje niets met die Nouri te maken had wil niet zeggen dat er op dit doek geen verwijzing stond natuurlijk… Kopen = zoeken en wie weet vindt je hem wel!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…