(1 klantbeoordeling)

 24,95

De Lopen altijd weg vlag – Zwart! Voor aan je huis, in het stadion, op vakantie of waar jij maar wilt.  Je kunt altijd en overal laten zien dat ze altijd weg lopen.

Ondertussen hebben wij in onze webshop al de nodige vlaggen liggen. Nog niet allemaal gezien? Dat kan hier!

In dit geval hebben wij voor jou deze enige echte Lopen altijd weg vlag – Zwart, heeft dit nog enige uitleg nodig? Al jaren maken die snavels zich ten schande door overal weg te rennen. Of het nou in het stadion is, bij de ikea of in hun eigen stad. Ze Lopen Altijd Weg! Dus koop je LAW Feyenoord vlag nu!

Slechts 5 resterend op voorraad

Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

De Lopen altijd weg vlag – Zwart! Voor aan je huis, in het stadion, op vakantie of waar jij maar wilt.  Je kunt altijd en overal laten zien dat ze altijd weg lopen. Deze vlag kan jij voor het raam hangen om buiten ophangen en dan ben jij toch vrij duidelijk wie er wel  en wie er niet welkom zijn haha. Ik zeg doen!

Ondertussen hebben wij in onze webshop al de nodige vlaggen liggen. Nog niet allemaal gezien? Dat kan hier!

In dit geval hebben wij voor jou deze enige echte Lopen altijd weg vlag – Zwart, heeft dit nog enige uitleg nodig? Al jaren maken die snavels zich ten schande door natuurlijk overal weg te rennen. Of het nou in het stadion is, bij de ikea of in hun eigen stink stad. Ze Lopen Altijd Weg! Dus koop snel je LAW Feyenoord vlag nu!

De specificaties van deze vlag – Zwart:

  • 100% dik hoogwaardig polyester
  • Haarscherpe digitale print
  • 150cm breed, 100cm hoog
  • Voorzien van een ‘stoksluis’. Geschikt voor op 1 stok

Deze Feyenoord vlag is helaas iets duurder dan de Feyenoord-vlaggen die je bij andere winkels zult aantreffen. Dat heeft met productie aantal te maken en ons motto: kwaliteit boven kwantiteit!

1 beoordeling voor Lopen altijd weg vlag – Zwart

  1. Wish (geverifieerde eigenaar)

    Top service vlag was snel binnen goede kwaliteit ook.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.