14,95

Na onze Groeten uit Rotterdam stickers en shirts, hebben we nu ook de Groeten uit Rotterdam sjaal!

Op voorraad

Beschrijving

Na onze Groeten uit Rotterdam stickers en shirts, hebben we nu ook de Feyenoord Groeten uit Rotterdam sjaal! Lekker warm voor om je nek of lekker mee te zwaaien. Toon waar jij ook gaat, voor welke club je staat en dat iedereen de Groeten uit Rotterdam kan krijgen! Laat je sjaal zien in het stadion en zing volop mee met de menigte, denk daarbij aan liedjes als ”wat gaan we doen vandaag”. Laat iedereen je mooie sjaal zien!

Op de ene kant van de sjaal staat, Groeten uit Rotterdam. Dat spreekt voor zich, iedereen krijgt de groeten uit rotterdam van je. Op de andere kant van de sjaal staat de geweldig mooie skyline van onze stad op. Rotterdam, is onze stad waar we voor staan en overal waar we komen denken we, gauw terug naar Rotterdam. iedereen hoort trots te zijn op deze stad, plat gegooid en weer opgebouwd. Sterker door strijd!

Is deze sjaal niet echt wat je zoekt? Wij hebben nog een veel groter asortiment van allerlei sjaaltjes. Klik daarvoor hier. En zoek jezelf helemaal scheel bij al onze sjaals!

De Feyenoord Groeten uit Rotterdam Sjaal specificaties

  • 100% Lycra / Katoen
  • Aan beide kanten geweven
  • Voorzien van witte franjes

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.