Vanaf  37,95

Dichter bij de hemel ga je levend echt niet komen! Haal de voetbalhemel in huis met deze Voetbalhemel – De Kuip Dronefoto: Moeder aller stadions is hét voetbal Valhalla van de wereld. Daar is geen discussie meer over mogelijk: Dat ís gewoon zo! De Kuip is na het Colosseum het meest bijzondere stadion ter wereld. Voetbalhemel op aarde. Hang ‘m aan je muur!!

Met deze EXCLUSIEVE bewerking waar we op behendige wijze een specifiek kleurelement uitlichten en de rest van de foto in het zwart/wit uitvoeren is een kunstzinnige variant op het origineel.

Let op! Deze bestelling wordt apart gemaakt, het product wordt los van je bestelling geleverd. En het kan een aantal dagen langer duren dan dat er in de mail vermeld staat.

SKU: Niet beschikbaar Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Dichter bij de hemel ga je levend echt niet komen! Haal de voetbalhemel in huis met deze Voetbalhemel (De Kuip Luchtfoto): Moeder aller stadions is hét voetbal Valhalla van de wereld. Daar is geen discussie meer over mogelijk: Dat ís gewoon zo! De Kuip is na het Colosseum het meest bijzondere stadion ter wereld. Voetbalhemel op aarde.

De Kuip:

De Kuip is daarom ook niet voor niets record-houder internationale finales met maar liefst 11 (!) stuks and counting… Niet alleen van binnen is De Kuip fenomenaal, maar de lichtmasten roepen je vanaf kilometers afstand al naar het stadion toe. Dát gevoel van een avondwedstrijd in De Kuip is waar elke voetballiefhebber van het noordelijk halfrond naar hunkert. Deze De Kuip Luchtfoto vat dit gevoel in één plaat!

Met deze EXCLUSIEVE bewerking waar we op behendige wijze een specifiek kleurelement uitlichten en de rest van de foto in het zwart/wit uitvoeren is een kunstzinnige variant op het origineel.

Niets boven De Kuip. Dus dit jaar 2022, als de oude dame 85 jaar aan tikt moeten we met elkaar extra trots zijn! Het geluk dat we hebben? Voor stadionbegrippen is De Kuip nog piep jong. Vaak gekopieerd. Nooit geëvenaard! Kortom: Trots als een pauw zijn we als we zeggen: Op naar de 100. Want De Kuip: Die mag écht nooit gesloopt worden!

Onze werken aan de muur worden per stuk op aanvraag gemaakt. De levertijd is daardoor iets langer als je van ons gewend bent. De gemiddelde levertijd is 5 tot 7 werkdagen. Alle werken worden niet voorzien van een ophangsysteem, dit om het werk zo intact mogelijk af te leveren. En iedereen het op een andere manier kan ophangen.

Foto: Ramazan Kabadayi

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.