Vanaf  37,95

Zilvervloot Feyenoord – Sevilla. Het was weer eens een onvergetelijke avond in die bizarre Kuip. Het stadion danste mee, schudde letterlijk op zijn grondvesten toen de stadionclub de gasten uit Spanje een pak slaag gaf. Opgezweept door een bijzonder fel Legioen. Bij de opkomst van de spelers ontrolde op de Noordzijde van het stadion een fantastische kunstwerk met de titel ‘De Zilvervloot’. Deze Zilvervloot foto geeft de gehele actie weer. Het is wat ons betreft de gruwelijkste foto van de Zilvervloot Feyenoord – Sevilla.

Let op! Deze bestelling wordt apart gemaakt, het product wordt los van je bestelling geleverd. Levertijd bedraagt langer dan in de mail staat aangegeven.

SKU: Niet beschikbaar Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Zilvervloot Feyenoord – Sevilla. Het was weer eens een onvergetelijke avond in die bizarre Kuip. Het stadion danste mee, schudde letterlijk op zijn grondvesten toen de stadionclub de gasten uit Spanje een pak slaag gaf. Opgezweept door een bijzonder fel Legioen. Bij de opkomst van de spelers ontrolde op de Noordzijde van het stadion een fantastische kunstwerk met de titel ‘De Zilvervloot’. Deze Zilvervloot foto geeft de gehele actie weer. Het is wat ons betreft de gruwelijkste foto van de Zilvervloot Feyenoord – Sevilla. Leuke anekdote? De UEFA vond deze sfeeractie he-le-maal fantastisch, maar achteraf kregen ze een baklading klachten vanuit de Spaanse tegenstander. Waarom? Omdat de Zilvervloot in Nederland natuurlijk een geweldige historische overwinning is… de verliezende partij: Toenmalige hoofdstad Sevilla. De kleine Piet Hein boorde omgerekend even 350 miljoen euro door de neus van de Spanjolen. Die pijn is nog altijd niet vergeven. Hehe.

Een grafische weergave van de slag met de Spanjaarden (niet toevallig afkomstig uit Sevilla in die tijd) onder leiding van Rotterdammer Piet Heijn. De toon was gezet. En ook deze avond bleef het zilver op Rotterdam-Zuid. Extra bijzonder zou zijn dat dit duel het enige verloren Europese duel van Sevilla tussen 2013 en 2016 zou zijn waarin de ploeg twéé keer de Europa League won.

De Zilvervloot is een van onze eerste platen die we aanboden. Inmiddels is onze collectie hard gegroeid.

Onze werken aan de muur worden per stuk op aanvraag gemaakt. De levertijd is daardoor iets langer als je van ons gewend bent. De gemiddelde levertijd is 5 tot 7 werkdagen. Alle werken worden niet voorzien van een ophangsysteem, dit om het werk zo intact mogelijk af te leveren. En iedereen het op een andere manier kan ophangen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.