Het fotoverslag waar IEDEREEN op zat te wachten. De verhuisdozen bijeenkomst van de Feyenoord-supporters die de clubleiding een beetje zat zijn na het ene negatieve record na het andere. Geen topsportklimaat en maar liefst 8 nederlagen op rij. Wij zijn geen Excelsior! Nadat Eric Gudde de afgelopen weken meermaals olie op het vuur gooide en supporters tot waanzin dreef ontstond bij een grote groep Feyenoorders de behoefte acties te gaan voeren tot de complete clubleiding is vertrokken; want: Consequenties bleven uit. Men keek lijdzaam toe hoe het elftal week na week na week na week kansloos ten onder ging tegen hele matige tegenstanders.

Dat is geen visie, daar ontbreekt letterlijk alles in. Op de ochtend van deze wedstrijd tegen Roda JC maakte Eric Gudde het helemaal erg door te zeggen dat Feyenoord volgens de clubleiding geen supporters heeft maar klanten…

Olie op het vuur. Waar iedereen van de club en de overheid een orgie van geweld verwachte reageerde het Feyenoord Legioen rustig en ludiek. Was dat even jammer. Viel er helemaal niets te hakken door de politie, en de clubleiding had geen enkel vingertje om te gaan wijzen.

Een fantastische protest actie met maximaal effect. En dankzij het bizarre ingrijpen van de politie is de geest nu echt uit de fles. Tussen de 5000 en 8000 supporters die vreedzaam wilde protesteren werden geconfronteerd met een erg agressieve politiemacht. Die op hun beurt weer werd begroet met hoongelach.

Foto’s van de protestmars die via de #GUDDEWEG op de #ALLEMAALWEG strandde!

Verhuisdozen actie protestmars

Add to cart