Na een glorieuze bekerwedstrijd tegen de smouzen in eigen huis mocht het meest bedroevende Feyenoord-elftal uit de geschiedenis van onze club (sorry mensen, 5 keer op rij verliezen in de competitie is echt een dingetje dat wij niet gaan pikken, daar moeten wegen voor opengebroken worden!) aftuigen naar Kerkrade voor de volgende wedstrijd in het bekeravontuur. Wederom dus een Eredivisie club, en zoals de afgelopen 15 jaar werd ook deze wedstrijd weer een complete volksverhuizing!

Maar laten we alsjeblieft niet doen alsof het voetbal goed wat. Maar who cares? Dat is bekervoetbal! Het 90 + 5 team had deze ronde nóg meer tijd nodig om tot scoren te komen en deed dat dan ook. Waar Eric Gudde compleet werd uitgekotst was juist zijn naamgenoot Eric Botteghin de matchwinner. Oh ironie. En dan hoor je vandaag ook nog eens van aanvoerder Dirk Kuijt dat de doodsbedreigingen ervoor hebben gezorgd dat het elftal veel hechter is geworden… Was al die drama, poespas en zwartmakerij van Eric Gudde en de Telegraaf van alle Feyenoord-supporters toch niet voor niets.

Kortom: Met een stijf uitverkocht uitvak en nog vele honderden supporters op losse kaarten werd het a night to remember.

[unitegallery rodFEY_Beker_1516]

 

(01) Reacties

Hier valt niks te ouwehoeren.

Add to cart