Steeds meer supporters, groepen en individuen beginnen actief weerstand te bieden aan de clubleiding. En terecht. Want waarom zou je dat niet doen? Jij hebt ook last van het systematische wanbeleid. Jij zit ook al jaren naar extreem slecht voetbal te kijken. Jij moet ook al sinds 2002 aanhoren dat we ‘even een tussen jaartje hebben’. Jij moet ook week in week uit de ene na de andere directeur interviews zien geven waar je rillingen van krijgt of je nek aderen van opzwellen. Jij betaald ook torenhoge prijzen voor zeer matige prijs/kwaliteit verhoudingen. Jij mag zelf ook geen leuk spandoek maken én ophangen. Jou vrienden zijn recent ook opgepakt omdat ze niet geconfronteerd wilde worden met een verhuisdoosje voor de poort.

Jij mag met je kinderen ook op een kansloze donderdagavond om kwart voor 9 naar De Kuip komen voor een kameraadjes wedstrijd. Jij kan ook slachtoffer worden van zomaar een stadionverbod omdat ze toevallig net iemand zoeken die een gooi beweging maakt om zo in de pers te kunnen scoren. Jij moet ook de onzin lezen in Feyenoord Magazine over hoe goed het wel niet gaat, terwijl de stroom aan nieuwsberichten in onafhankelijke media duidelijk wat anders vertellen. Jij moet ook aanhoren hoe de clubleiding jou, je vrienden en het stadion week in week uit belachelijk maken, beledigen of ronduit zwart maken. Jij moet ook lachend toezien hoe onze club al vele jaren gigantisch amateuristisch omgaat met de trainingsfaciliteiten. Jij moet ook elk jaar aanhoren dat Feyenoord mee gaat doen om de titel, om vervolgens ergens tussen plaats 3 en 8 te eindigen. Jij wordt ook op ronduit schofterige wijze behandeld door Feyenoord en afgescheept als een of andere klant die toevallig een winkeltje binnen loopt in een stad waar je toevallig op vakantie bent.

Jij bent ook in gevaar gebracht door de arrogante manier van bezuinigen op brandvrij materiaal. Jou ontnemen ze ook plezier door de sfeermakers bizar veel beperkingen op te leggen, met alle gevolgen van dien. Jij moet ook elk jaar weer lijdzaam toezien hoe de clubleiding uit naam van Feyenoord bonje krijgt met een talentvolle speler of vedette die vervolgens op slechte voet vertrekt. Jij moet ook elke trainer elk seizoen horen vertellen dat er geen topsportklimaat bij Feyenoord is. Jij moet ook lijdzaam toezien hoe ze De Kuip in woord en daad denigreren tot een soort schroothoop van ellende. Jij moet ook jaar in jaar uit horen dat Feyenoord volgend jaar een nieuw stadion gaat bouwen, terwijl je inmiddels eigenlijk zeker weet dat dat sowieso nooit gaat gebeuren omdat de clubleiding met iedereen bonje heeft. Jij moet ook na elke UEFA-wedstrijd aanhoren dat Feyenoord een boete heeft gekregen, terwijl je de dag erna leest dat het eigenlijk voor incompetente organisatie was omdat ze vluchtwegen hadden geblokkeerd of op slot hadden gedaan.

Net als de supporters die overgaan tot actie op de clubleiding eruit te werken wil jij Feyenoord ook zien winnen. Jij wilt ook dat Feyenoord de best mogelijke club kan worden die het kan zijn. Jij wilt ook glorie beleven met Feyenoord. Elk seizoen een prijs. Elk seizoen Champions League. Jij wilt dat ook.

Dus waarom zou je in godsnaam níet meewerken aan elke vorm van protest om deze incompetente clubleiding eruit te krijgen?

(06) Reacties

  1. Het beroemde “inmiddels vergruisde” Legioen is weinig of niks meer over als alles en iedereen overhoop blijft liggen om het geringste en de lulligste (rand)zaken plus brengt nog meer ellende met zich mee…De oude tradities maken plaats door nieuwe tradities en dat is zelden een goed teken want nog meer versnippering van Het Legioen komt niemand of de sfeer ten goede…

    Ze kunnen hoog en laag springen wat ze willen ga “gewoon” me vakkie op want ik heb een scc van Feyenoord niet een wipkaart van die Wannabe’s/Meelopers omdat ze zo graag tot de eeuwigheid met alles en iedereen overhoop willen liggen…

  2. ik hoop dat deze acties leiden tot wat er in Duitsland gebeurt is. Zeggenschap krijgen in en over de club. Geen hersenloze meer die er zelf alleen beter van willen worden. Geen bekrompen en onzinnige regeltjes meer.

Hier valt niks te ouwehoeren.

Proudly powered by Wpopal.com
Add to cart