HET IS KLASSIEKERWEEK! Zoals jullie inmiddels weten is de FRFC Filmcrew een aardige traditie aan het neerzetten met nieuwe Feyenoord tracks!! Ook dit jaar doen we dat natuurlijk weer met aanstormend Rotterdams muzikaal talent!

Wij zijn trots om te vertellen dat de in Rotterdam geboren en getogen Bizzy Blaze & Remy Ridotto speciaal voor jullie vermaak samen deze nieuwe track “Rood | Wit” hebben gemaakt.

We gaan een belangrijke week tegemoet. Feyenoord heeft na 9 wedstrijden nog altijd de volle 100% score en daar kan Nederland alleen maar respect voor hebben. Respect moet je verdienen en dus geven wij met elkaar deze week de selectie van Feyenoord een muzikaal steuntje in de rug!! We gaan knallen de aankomende week mannen!! Zoyra thuis. Ajax thuis. Respect gaan we verdienen! ROOD WIT.

Reacties (01)

  1. Niet 1 April (het is geen geintje) maar 2 April dit jaar uit tegen Ajax. En PSV moet ook nog komen. Als Feyenoord dan maar heel erg op scherp staat. Vooral uit in die kut Arena. Daar lijkt wel een vloek op te rusten. U weet wat ik bedoel (…) Hopelijk wordt dan ook metteen die ban gebroken. Ooooooo ik hoop zo dat ik 14 Mei reden heb om in de Hofplein Fontein te springen!!!

Dit staat uit. Je kan niet mee ouwehoeren.

Add to cart