Vandaag, 18 april 2014, is weer een historisch moment in de geschiedenis van onze club. Hoofd-verkenner Wim van Sluis heeft op RTV Rijnmond een diepgaand interview gegeven die vele onderwerpen uit de afgelopen 7 jaar pijnlijk heeft blootgelegd.

Zo vertelde hij dat blijkt dat een nieuw stadion financieel zo weinig zou opleveren dat ons aller Feyenoord een zwarte toekomst tegemoet was gegaan. De cijfers liegen er niet om! Daarom is nu dan ook logischerwijs de keuze gevallen op renovatie van ons prachtige stadion. Ons stadion dat vele harten heeft veroverd in zijn 75 jarig bestaan, en dit gelukkig nog vele jaren zal blijven doen! De Kuip is Hét Origineel van Nederland, neen heel Europa! Het meest geliefde stadion van allemaal. Het indrukwekkendste stadion van allemaal. Het is goud waard. Het is het stadion dat alle andere stadions overbodig maakt.

Feyenoord zou HNS mogelijk niet overleven!

Hoofdverkenner, Wim van Sluis

U, wij, Feyenoorders, zijn voorgelogen over de renovatieplannen. Nu blijkt dat de eigen directeuren een hetze voerde tegen De Kuip, en zo ook dus tegen Feyenoord. Feyenoord zou HNS mogelijk niet overleven, aldus Van Sluis. Gudde, Van Merwijk, Van Well en elke andere HNS-voorstander-koekenbakkende-bestuurder, die bij onze club naar binnen is geglibberd, zette willens en wetens de toekomst van club op het spel. Vele insiders riepen het al, maar echte anti-Feyenoorders blijken het nu! Mensen die niet alleen speelde met de toekomst van de club, maar erger nog; uit waren op een toekomst zonder prijzen. Eentje in de middenmoot. Een toekomst zonder glorie. Waarom? Daar willen wij het antwoord niet eens op weten! Feyenoord moet weer Feyenoord worden! Eruit met die anti-Feyenoorders!

Op deze vrijdag 18 april 2014 doen wij een oproep rechtstreeks uit het hart. Een oproep aan elke Feyenoorder die zich Feyenoorder wil noemen. Aan hen die trots zijn op het Rood en Wit: Ga achter De Kuip staan! Staan zoals wij altijd al deden. Sta samen met ons achter ons machtige stadion!

Genoeg van dit al!! Feyenoord moet weer Feyenoord worden! Geen Woorden Maar Daden! Hand in Hand… Kameraden. LAAT JE HOREN!!!

 

(03) Reacties

 1. Heb je zo weinig vertrouwen in het Trojka? Op basis waarvan niet?

  Wij krijgen niet de indruk dat ze slecht werk doen. De interviews zijn goed en stabiel. Er zit geen knipperbolletje achter de tafel en ze komen met parate antwoorden op belangrijke vraagstukken. Als je dit interview ook ziet dan ziet dat er gewoon goed uit, beter als alles wat ik tot dusverre uit kamp VolkerWessels heb gehoord of gezien. Waarbij het vandaag verschenen artikel door een Ajacied in een Amsterdamse krant natuurlijk helemaal het toppunt is van tweespalt drijven. Daar zit ook precies het verschil:

  Wij roepen op tot eenheid, om achter De Kuip te gaan staan. Omdat wij vanaf het begin al geloven dat daar de toekomst ligt (dat komt vooral omdat wij snappen dat je pas echt boven het maaiveld uit steekt en opvalt als je uniek bent), en dit tot dusverre nu ook uit objectieve cijfers blijkt van zowel het Trojka, als Feyenoord zelf, als second-opinions die ze daarop laten uitvoeren. Renovatie levert Feyenoord status op, aanzien, historie en niet geheel onbelangrijk: de grootste bak met geld die je in Nederland uit een stadion kan trekken.

  Een stadion zonder draagvlak is een stadion dat je niet vol krijgt. Feit is gewoon dat Feyenoord-supporters een grafhekel hebben aan het Gelredome en de Arena. Dat komt door hun moderne koude beton-look. Dat moeten wij dus al per definitie niet willen. Want een stadion wat je supporters niet willen is een stadion dat je niet rendabel krijgt.

 2. Ik ben het duo list en bedrog of sluw en slim al langer zat. Kreeg dan te horen dat ze Feyenoord financieel gezond hebben gemaakt. Dat hebben wij de supporters en grote sponsors gedaan. De enige die ze financieel gezond hebben gemaakt zijn zichzelf.
  Nu word het eindelijk duidelijk dat ze echt de kuip en Feyenoord moeten verlaten.
  Geef willem een mooie functie en zet in de directie mensen met een Feyenoord gevoel en llaat de gehele zittende directie oprotten

Hier valt niks te ouwehoeren.

Add to cart