Afgelopen week verschenen er (weer) een aantal negatieve publicaties rondom Lex Immers. Lex reageerde op zijn beurt licht geïrriteerd door te vertellen dat hij het zat is om te pas en te onpas, op straat en in winkels, door supporters van alles toegewenst te worden. Te moeten uitleggen aan zijn kinderen waarom supporters van zijn club hem uitschelden. Kansloos.

Dat eerste doet ons inmiddels niets meer verbazen. Media schrijven maar wat graag negatief over Feyenoord. Feyenoord scoort namelijk en aangezien er bij Feyenoord altijd wat is, is het een geliefd onderwerp voor journalisten. Feyenoord is niet voor niks dé onmisbare voetbalclub van Nederland… Ook voor de media. Dat diezelfde media de voetbalkwaliteiten van Lex blijven afkraken is irritant. Niemand hoeft een Feyenoorder of wat dat betreft Lex zelf nog te vertellen dat hij – op z’n Rotterdams – “voor geen poot ken voetballuh”. Technisch is hij zéér zwak en afronden is – to say the least – niet zijn specialiteit. Steeds vaker lezen wij echter op internet hele scheldkanonnades van ‘supporters’ van Feyenoord aan het adres van Lex gericht. Kansloos!

Sinds wanneer zitten wij Feyenoorders te wachten op technisch-begaafde-hoogstaande-voetballers? Lex beukt, sleept, zwiert en rent de poten uit z’n lijf. Soms als een kip zonder kop, maar hij is allang niet meer de slechtste speler van het veld. Natuurlijk mist hij kansen, maar in tegenstelling tot de rest creëert hij ze wel. Nee, dat nieuwe Legioen dat Feyenoord heeft aangetrokken dat systematisch eigen spelers en eigen stadion afkraakt, uitfluit en blijkbaar zelfs vrot-scheld in de supermarkt komt mij de neus uit!! Feyenoord-onwaardige als je het mij vraagt, en over een paar seizoenen zie je ze niet meer bij de club. Zodra ze een nieuwe hobby of uitje hebben gevonden zijn ze pleite… een gebroken club achterlatend. Zeg niet ‘dat doen Feyenoorders niet’, nog geen 25 jaar geleden was het stadion gewoon wekelijks helemaal leeg. Het is frustrerend om als trouwe Kuipganger deze tendens te moeten waarnemen. Een aantal jaren geleden was het ondenkbaar als een Feyenoorder De Kuip of een willekeurige speler zo negatief benaderde. Dan kon je gelijk een paar stompies krijgen. Er is namelijk niets beters en mooiers dan De Kuip. Natuurlijk kan De Kuip iets beter worden, maar het staat al lichtjaren voor elk ander stadion in de wereld. Net als Lex.

Ik vloek ook als die maffe reiger weer, voor de zoveelste keer, een kans voor open doel mist. Net als bij elke andere speler, maar als ik bij de training (mijn supermarkt) ben dan is het een schouderklopje, “kom op goos, volgende keer beter”. Ik weet dat Lex niet de beste voetballer is, maar dat was Paul Bosvelt ook niet toen hij naar Feyenoord kwam. Lex bezit niet de kwaliteiten voor het Nederlands Elftal, maar who gives a fuck? Als ik Lex zie scoren en als hij als enige speler in de selectie de moeite neemt om dit te vieren met de supporters dan denk ik: Jij snapt het. Als Hagenees heeft hij misschien wel zo’n rare reiger op zijn rug staan, maar was Lex op Zuid geboren wastie voor Feyenoord geweest!!!

Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Steun je eigen club. Haat de rest.

Geen woorden. Maar daden!

(08) Reacties

 1. Niet zeiken. Lex is een zeer nuttige speler voor ons.
  Tegen een ploeg als Ajax, PSV of Twente komt hij te kort maar er zijn nog 28 andere wedstrijden waar zijn kwaliteiten wel gevraagd worden, namelijk hard werken, beuken en zo nu en dan een doelpuntje mee pakken. Ik ben net iets blijer wanneer het Lex is die het net vindt.
  COME ON SEXY LEXY!!!!!!!

 2. @jasper
  Je verwacht toch niet dat mensen jou stuk zonder enige interpunctie kunnen lezen hè?

 3. Lexie is wellicht een prima kerel, maar totaal ongeschikt voor Feyenoord 1.
  Sinds wanneer zitten wij Feyenoorders te wachten op technisch-begaafde-hoogstaande-voetballers? Sinds Coen Moulijn en Willem van Hanegem misschien? Oer-feyenoorders die ontzettend goed konden voetballen en die vele prijzen naar zuid brachten? Dat zijn de voetballers die ons groot hebben gemaakt. En niet die klungels als Immers, Gyan en noem die culthelden maar op.
  Wordt toch eens wakker man!

 4. Weet je ik vindt het gewoon triest zijn gedrag hij krijgt kritiek omdat ie geen knikker kan raken 1`van de best verdiende spelers is hij ligt al erg slecht binnen de spelersgroep als je dan ook nog zo gaat reageren dan is het gewoon afgelopen je krijgt geen kritiek om dat je zo goed speelt als dat zo was zou Messi elke dag de hele dag kritiek krijgen lex moet zijn mond open trekken bij Koeman die laat hem steeds spelen terwijl hij geen knikker raakt dus ja ik wordt echt heeel erg moe van die blonde hagenees ik zou zeggen graafschap als je een bod wilt doen van €0 op Immers doe je best we zullen het accepteren zolang die eikel oprot uit de Kuip zijn we allemaal happy 😀

 5. Inderdaad, de enige die zijn doelpunt met ons viert! Daarom alleen al hoor je hem te steunen.

 6. Goed stuk! Ik vind hem zeker niet de slechtste speler op het veld, ook niet de beste maar hij loopt zo ontzettend veel. Misschien maakt hij wel fouten maar hij gaat er altijd met de volle 100% voor, integenstelling tot een paar andere spelers in het elftal op het moment.

Hier valt niks te ouwehoeren.

Add to cart