(1 klantbeoordeling)

 10,00

Deze FRFC1908 Pirate zonnebril is Cat. 3 bestendig tegen UV400. Lekker brilletje dus met aan één kant een casual printje. Model Mod.22 is een aangepaste versie van ‘het oude’ model: Het montuur is deze keer van een wat glimmender plastic in plaats van praktisch mat. Daarnaast zijn de glazen met een blauwe gloed.

Op voorraad

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Zonnebril Mod.22!

Deze FRFC1908 Pirate Zonnebril Mod.22 is Cat. 3 bestendig tegen UV400. Lekker brilletje dus met aan één kant een casual printje. Model Mod.22 is een aangepaste versie van ‘het oude’ model: Het montuur is deze keer van een wat glimmender plastic in plaats van praktisch mat. Daarnaast zijn de glazen met een blauwe gloed.

Ga je op vakantie met al je maten, ouders of je vriendin? En heb jij nog geen zonnebril of heb je er al een maar is deze toch nog meer wat je zoekt. Bestel hem dan snel. Deze zonnebril met op de zijkant een klein logotje van ons laat de zon in iedergeval niet je zicht verpesten! Met deze zonnebril weten wij zeker dat je er goed bij ligt op vakantie. En inderdaad niet teveel last heb van de zon ondanks dat de zon natuurlijk wel lekker is.

Nu we het toch over vakantie hebben, Wil jij buiten deze zonnebril nog beter op vakantie liggen maar heb jij nog geen strandlaken? Klik dan hier, voor een nieuwe strandlaken! En dan zijn wij ervan overtuigd dat jij er zeker goed bij ligt op vakantie. Dus wees snel, voordat jij er geen een meer kan scoren.

1 beoordeling voor Zonnebril Mod.22

  1. Jorgen (geverifieerde eigenaar)

    Ik had een Anonymous bril van pg wear gehaald maar toen zag ik de FRFC zonnebril een tijdje terug op Varkenoord liggen en moest ik deze natuurlijk gelijk halen maar was de bril bij de KNVB beker finale kwijt geraakt.
    Maar daarna meteen weer aangeschaft en ben er echt tevreden mee

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…