Vanaf  37,95

Het eerste jaar van de Conference League en Feyenoord presteerde het na 16 wedstrijden in de finale te komen. Naast de goede prestaties op het veld deden de sfeermakers van De Feijenoorder hun best op de tribune. Met prachtige spandoeken brachten zij ons door hun film thema. Met Freddy Krueger als absolute hoogtepunt in de uitwedstrijd bij Praag en de halve finale thuis tegen  Marseille.

In de finale kwamen alle personages van de sfeeractie terug in “The Final Nightmare”. Begeleid door tientallen fakkels. Hoogtepuntje van de avond. Hierbij een mooi aandenken aan dit mooie Europese seizoen.

Let op! Deze bestelling wordt apart gemaakt, het product wordt los van je bestelling geleverd. Levertijd bedraagt langer dan in de mail staat aangegeven.

SKU: Niet beschikbaar Categorie: Tag:

Beschrijving

Het eerste jaar van de Conference League en Feyenoord presteerde het na 16 wedstrijden in de finale te komen: Feyenoord in Tirana 2022. Naast de goede prestaties op het veld deden de sfeermakers van De Feijenoorder hun best op de tribune. Met prachtige spandoeken brachten zij ons door hun film thema. Met Freddy Kreuger als absolute hoogtepunt in de uitwedstrijd bij Praag en de halve finale thuis tegen Marseille.

In de finale kwamen alle personages van de sfeeractie terug in “The Final Nightmare”. Begeleid door tientallen fakkels. Helaas was dit een van de weinige hoogtepuntjes van de avond, want Feyenoord is altijd de eerste. In 2022 verloren we voor het eerst in de historie een Europacup finale. De kers op de taart ontbrak, maar wat een ervaring was deze trip naar Tirana. Voor het eerst sinds vele generaties speelde Feyenoord een Europacup finale buiten De Kuip. Een onvergetelijke week, dus hebben we hierbij een mooi aandenken aan dit mooie Europese seizoen waar écht alles op en aan zat!

Feyenoord in Tirana 2022. ONVERGETELIJK! Onze werken aan de muur worden per stuk op aanvraag gemaakt. De levertijd is daardoor iets langer als je van ons gewend bent. De gemiddelde levertijd is 5 tot 7 werkdagen. Alle werken worden niet voorzien van een ophangsysteem, dit om het werk zo intact mogelijk af te leveren. En iedereen het op een andere manier kan ophangen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.