Vanaf  37,95

Let op! Deze bestelling wordt apart gemaakt, het product wordt los van je bestelling geleverd. Levertijd bedraagt langer dan in de mail staat aangegeven.

SKU: Niet beschikbaar Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Je kijkt hier naar de stadiontribune 50′.

Een oude foto van het oh zo prachtige stadion aan de maas. Ook is dit een prachtige foto van de wat oudere supporters onder ons. Vlaggen en een enorme drukte op de vakken haha, zonder dat er een dak of iets op zat.

Het was in ieder geval koud en guur op 27 maart 1937, de dag dat de Kuip werd geopend met een wedstrijd tegen het Belgische Beerschot. Burgemeester P. Drooglever Fortuyn verrichte eindelijk de eerste aftrap tot vreugde van de spelers. Links van de burgemeester stond toen Manus Vrauwdeunt, die met een geconcentreerde blik de wegvliegende bal nakeek en met zijn linkerbeen de eerste aanzet maakt voor een sprint.

Koop nu jouw stadiontribune 50′ als cadeautje voor je ouders of opa en oma. Lat maar eens zien hoe trots je bent op het feit dat wij mogen spelen/kijken in dit prachtige stadion!

Onze werken aan de muur worden per stuk op aanvraag gemaakt. De levertijd is daardoor iets langer als je van ons gewend bent. De gemiddelde levertijd is 5 tot 7 werkdagen. Alle werken worden niet voorzien van een ophangsysteem, dit om het werk zo intact mogelijk af te leveren. En iedereen het op een andere manier kan ophangen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.