9,99

We hebben weer een gedeelte van de partij oude mini-dressjes in de verkoop staan! Dit prachtige Vectra-minishirtje uit het seizoen 1988 – 1989 is een uniek exemplaar, slechts 3/4 seizoen speelde het eerste elftal van Feyenoord in deze shirts. Het is daarom ook een gewild object voor verzamelaars!

Op voorraad

Beschrijving

Het Retro Minidress ’88-’89 Uitshirt Vectra, een cult item in de voetbalwereld. Al sinds jaren ’80 worden er minidressjes geproduceerd. Als eerbetoon aan dit cult item brengen wij voor jullie dan ook een uitgebreide serie van de Retro Minidress. Ben je benieuwd naar welke jaren wij allemaal hebben dan kan je dat hier bekijken. Ook hebben we voor de shirt-fetisjisten nog een mooi overzicht van de mooiste thuis- en uitshirts ooit gemaakt (even klikken hiervoor).

Op dit moment kijk je naar het Retro Minidress ’88-’89 Uitshirt Vectra. Dit was het jaar dat wij het seizoen begonnen met OPEL als sponsor maar snel na een paar wedstrijden werd Vectra de nieuwe hoofdsponsor, dat had te maken met het feit dat de OPEL Vectra werd gepubliceeerd als de nieuwste sportauto. De Feyenoord selectie mocht hiervoor met z’n alle auto’s uitkiezen voor de gehele selectie. De selectie zat Regi Blinker op te stoken dat hij een gele auto moest kiezen, want dat was zogenaamd hip. Iedereen zou zogenaamd een gele auto kiezen. Puntje bij paaltje reed alleen Regi Blinker in een gele auto en was Regi Blinker dus in de maling genomen. Wij zelf kunnen hier natuurlijk wel om lachen want dit is gewoon voetbalhumor.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.